Soha nem látott felvétel került elő a fájdalmaktól gyötrődő Aviciiről (VIDEÓ)

A Mirror által nyilvánosságra hozott videó is bizonyítja, hogy Avicii kemény harcot vívott a fájdalommal halála előtt.

Soha nem látott felvétel került elő a fájdalmaktól gyötrődő Aviciiről (VIDEÓ)

Egy korábban soha nem látott felvétel került elő Aviciiről, aki sok időt töltött kórházban betegsége miatt.

"Szörnyű dolog volt kórházban lenni, de ami még rosszabb volt az az fájdalom, amit utána éreztem. Minden reggel fájdalomban tengődtem ébredés után. A fájdalom folyamatos, és minden ködös volt, és fogalmam sem volt arról, hogyan élhetnék így tovább" - mondta korábban Avicii.

Mint ismert, a 28 éves Avicii, polgári nevén Tim Berling önkezével vetett véget az életének pontosan egy évvel ezelőtt, 2018 áprilisában. 

Avicii 2016-ban, 26 éves korában jelentette be, hogy visszavonul a koncertezéstől, mert akut hasnyálmirigy-gyulladása lett a túlzott alkoholfogyasztástól.

Később egy dokumentumfilm készült róla True stories címmel, amelyben bemutatják, min ment keresztül karriere csúcspontján.

A többszörös Grammy-díjas zenei producer és DJ a 2011-ben megjelent Levels című számával robbant be a köztudatba. A dal többek közt az USA-ban és az Egyesült Királyságban is első helyen végzett a toplistákon, valamint több mint 200 millióan streamelték Spotify-on.

A legnagyobb sikert a True című album hozta meg számára, amely hazánkban is platinalemez lett. Ez tartalmazza a többszörös platinaminősítést megszerző Wake Me Up-ot, amely 81 országban vezette a toplistákat és a Spotify legtöbbet streamelt száma lett.

(viaBlikk)