Megszólalt Aleska a csonttöréssel végződő szeánszról: "A hír igaz..."

Több bulvárlap is arról cikkezett kedden, hogy egy ismert magyarországi valóságshow-szereplőnek nyoma veszett, miután részt vett egy erdei szeánszon. Sárfány Emese (Aleska) is megerősítette, hogy ott volt a szeánszon.

Megszólalt Aleska a csonttöréssel végződő szeánszról: "A hír igaz..."
Sáfrány Emese (Fotó: Instagram)

Mint ismert, egy rituálé után nyoma veszett a siklósi erdőben egy ismert valóságshow-szereplőnek, akire később öntudatlan állapotban, törött csontokkal találtak rá. Később kiderült, két ismert magyarországi híresség is részt vett a szeánszon, ám egyikőjük a rituálé közben bepánikolt és berohant az erdőbe. A valóságshow-szereplőre ruhák nélkül, egy szőlőültetvényen talált rá egy idősebb férfi, aki kapálni indult. Súlyos állapotban került a sürgősségi osztályra, hatórás műtéten esett át. Egy bizonyos főzetet, Ayahuascát ittak, ami hallucinációkat is okozhat, spirituális szeánszot szerettek volna tartani, de az irányítás kicsúszott a kezük közül – írta a Blikk informátorára hivatkozva.

Az interneten megjelentek olyan pletykák, miszerint a ValóVilág-szereplő a 2003-as évadban feltűnt VV Anett. A Bors munkatársa próbálta őt elérni a telefonján, azonban az ki volt kapcsolva, ezért az édesanyjához fordult, aki hallhatóan felfokozott lelkiállapotban csak annyit mondott, kizárólag a családra tartozik az igazság és senki másra. Hozzátette, hidegen hagyja, hogy ki mit beszél, csak azt szeretné, ha mindenki békén hagyná őket, hiszen van elég bajuk. 

A Blikk kedden azt írta, Sáfrány Emese menthette meg a rejtélyes teaszeánszon részt vevő egykori ValóVilág-szereplő életét azáltal, hogy ő értesítette a nő barátját telefonon az eltűnésről. Emese a lapnak nem nyilatkozott, később azonban az Instagramon reagált 24 órán át elérhető történetében.

"A hír igaz, ott voltam Anett-tel a szeánszon, viszont a rendőrség által készített tesztem is kimutatta, hogy nem fogyasztottam pszichotróp szereket. Az, hogy a szertartást követően, az eltűnése során mi történt vele, magam sem tudom, a rendőrség dolga azt kideríteni

– írta posztjában Emese, aki egyértelműen kijelentette, hogy nem ő szervezte a szeánszot.

"Bízom benne, hogy Anett minél előbb teljesen felépül. Nem kívánok ennél többet beszélni az ügyről"

– zárta sorait.


(via24.hu/Blikk.hu)