Meztelenül, törött csontokkal találtak rá az ismert valóságshow-szereplőre egy bizarr szeánsz után

Egy rituálé után nyoma veszett a siklósi erdőben egy ismert valóságshow-szereplőnek, akire később öntudatlan állapotban, törött csontokkal találtak rá – írja a Blikk.

Július 10-én este két ismert magyarországi híresség is részt vett egy bizonyos „tea szeánszon" Siklós környékén, ám egyikőjük a rituálé közben bepánikolt és berohant az erdőbe. A Blikk azt írja, a nő korábban a ValóVilágban szerepelt.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a Velvet kérdésére elárulta, hogy a rendőrök valóban eltűnés miatt kerestek egy nőt Siklós környékén, azonban 2022. július 11-én a hajnali órákban a nő előkerült, így a keresés befejeződött, a körözését visszavonták.

A Blikk azt írja, a valóságshow-szereplőre ruhák nélkül, egy szőlőültetvényen talált rá egy idősebb férfi, aki kapálni indult. Súlyos állapotban került a sürgősségi osztályra.

A lap informátora szerint a másik, szintén a celebvilágból ismert nőt még a szeánszról kórházba szállították, ő rosszul lett a szertartás alatt. Egy bizonyos főzetet, Ayahuascát ittak, ami hallucinációkat is okozhat – írják. Az ügyben keresték az érintetteket is, de egyelőre nem érték el őket.

A rendőrség annyit közölt, hogy a 2022. július 10-én este megtartott „szeánsz” részleteit büntetőeljárás keretében vizsgálják. 


(blikk.hu)