Egyéjszakás kalandjaival sokkolta párját Boráros Gábor (VIDEÓ)

Október 2-án újabb nyolc sztárpár száll versenybe az RTL celebrealityjében, a Nyerő Páros vadonatúj évadában, és mindent megtesznek, hogy végül ők emeljék a magasba a trófeát.

Természetesen idén is adódnak pillanatok, amikor a felszínre törnek az indulatok. A műsor egyik előzetesében Vastag Csaba káromkodva kezdi püfölni a csónakot, Boráros Gáborra pedig saját párja csap le dühében, amikor az egyéjszakás kalandok kerülnek szóba.


A Nyerő Páros új évadában harcba száll Vastag Csaba és Domján Evelin, Voksán Virág és Valentényi László, Balogh Eleni és Soós Dávid, Curtis és Barnai Judit, Henry Kettner vlogger és menyasszonya, Kiss Rebeka, Varga Miklós, az Éjjel-Nappal Budapest Joe-ja és kedvese, Hrovatin Csenge, Bálint Antónia hitelszakértő, egykori szépségkirálynő és műsorvezető és párja, a jogászként tevékenykedő Bársony Farkas, valamint a szlovákiai magyar celebpáros, Boráros Gábor vásárúti származású MMA-harcos és barátnője, Jákli Mónika influenszer.

Mint ismert, tavaly megcsalási botrányt szellőztetett meg a szlovákiai bulvársajtó Borárosék kapcsán, nem sokkal később azonban már arról írtak, hogy kibékültek kislánya édesanyjával, és adnak egy második esélyt a kapcsolatuknak.

(rtl.hu)


Választási videóinterjú minden nap 18 órától a Paraméteren egészen szeptember 27-ig!

 

Eddigi adásaink: