„Hatalmas lesz” – Boráros Gábor és párja is felveszi a harcot a Nyerő Páros új évadában (VIDEÓ)

Bejelentették, kik versenyeznek idén a Nyerő Páros címért az RTL Klub celebreality műsorában.

„Hatalmas lesz” – Boráros Gábor és párja is felveszi a harcot a Nyerő Páros új évadában (VIDEÓ)
Fotó: RTL Klub

Október másodikán veszi kezdetét a Nyerő Páros idei évada, amit ismét Sebestyén Balázs és Kabát Péter vezet majd. Azt már korábban tudni lehetett, hogy Vastag Csaba és Domján Evelin, Voksán Virág és Valentényi László, Balogh Eleni és Soós Dávid, illetve Curtis és Barnai Judit biztosan beköltöznek majd a műsor helyszínéül szolgáló villába, a csatorna pedig nemrég a másik négy páros személyét is felfedte.

Versenybe száll Henry Kettner vlogger és menyasszonya, Kiss Rebeka, Varga Miklós, az Éjjel-Nappal Budapest Joe-ja és kedvese, Hrovatin Csenge, Bálint Antónia hitelszakértő, egykori szépségkirálynő és műsorvezető és párja, a jogászként tevékenykedő Bársony Farkas, valamint a szlovákiai magyar celebpáros, Boráros Gábor vásárúti származású MMA-harcos és barátnője, Jákli Mónika influenszer.

Már a nyár közepén elindultak a találgatások, hogy kik lesznek az új évad szereplői, a Boráros-Jákli páros neve pedig már akkor is felmerült. 

"Kedves mindenki! A hír igaz, benne vagyunk a 2023-as Nyerő párosban! Október 2-tól minden hétköznap az RTL klubon! Hatalmas lesz! – írta közösségi oldalán Jákli Mónika, párja pedig egy videót is megosztott a műsor előzeteséről.

 

 

Mint ismert, tavaly megcsalási botrányt szellőztetett meg a szlovákiai bulvársajtó Borárosék kapcsán, nem sokkal később azonban már arról írtak, hogy kibékültek kislánya édesanyjával, és adnak egy második esélyt a kapcsolatuknak.


(24.hu/para)