Álomesküvőre vágysz? A tervezéstől a megvalósításig, kérdések és válaszok a Hóstád Garden udvarán, az Eve's Moments rendezvénysátorban megrendezett esküvőkiállításon

Megosztás

Az esküvőtervezés témáját a legtöbb aspektusból próbáltuk körbejárni, s ezáltal közelebbről megismertetni az érdeklődőkkel az esküvőszervezés folyamatát a nemrégiben Bősön megrendezett esküvőkiállításon, amelyre 2024. április 28-án, egy napsütéses vasárnapon került sor az Eve's Moments rendezvénysátorban, a Hóstád Garden udvarán. Így sikerült egy helyre gyűjteni és bemutatni a legfontosabb szolgáltatásokat, amelyek a nagy nap lebonyolításához szinte elengedhetetlenek.

Legyen szó a tökéletes ruha vagy az álomszép helyszín, illetve a csodás dekoráció kiválasztásáról, az esküvőkiállítás értékes válaszokkal szolgálhatott a legtöbb kérdésre a témában, melyek bizonyára közelebb visznek majd álmaid esküvőjének megvalósításához. A rendezvényen 22 kiváló kiállító vett részt, akik bemutatták a legújabb esküvői trendeket és szolgáltatásokat.

Pontokba szedtük, hogy miért volt érdemes ellátogatni az esküvőkiállításra

1. Inspiráló beszélgetéseket folytathattunk az esküvői szakemberekkel

Találkozhattunk a legjobb esküvőszervezőkkel, helyszíntulajdonosokkal, dekoratőrökkel, cukrászokkal, mézeskalács-készítőkkel, szárított virágképeket alkotóval, gyümölcstálkészítővel, sminkesekkel és fodrászokkal, borászokkal, ceremóniamesterekkel, vőfélyekkel, fotósokkal, videósokkal, ékszerész szakemberekkel, valamint egy DJ-vel, egy esküvői szalon tulajdonosával, és ne feledkezzünk meg a 360 glam selfivideós szakemberről sem, aki kreatív és egyedi módon örökítheti meg az esküvő emlékeit. Mindegyikük hozzáértése és odaadása lehetővé tette, hogy a vendégek számára minden részlet tökéletesen illeszkedjen az álomesküvő képébe.

2. Egy különleges vendég, sztárénekes, Valasko Feri is részt vett az eseményen

Az esküvőkiállítást még különlegesebbé tette a meglepetés sztárvendégünk jelenléte, aki nem csupán énekelt, de felejthetetlen hangulatot is varázsolt. A rendezvény fénypontja volt, amikor az ismert énekes előadásában olyan dalok csendültek fel, amelyek tökéletesen illeszkednek egy esküvő ünnepi atmoszférájához.

3. Közelebbről is megismerhettük a Hóstád Gardent mint rendezvényhelyszínt

A Hóstád Garden nemcsak egy rendezvénysátrat kínál, hanem egy gyönyörű, hangulatos kertet is, amely tökéletes helyszínt biztosít bármilyen típusú esemény lebonyolítására. Nem csupán egy helyszínt jelent önmagában a jegyespárok számára, hanem egy teljeskörű szolgáltatáscsomagot kínál azoknak a pároknak, akik itt szeretnék tartani az esküvőjüket.

A szolgáltatáscsomag a következőket tartalmazza:

  • Elegáns bútorzat: Gyönyörű fapadlózat, valamint stílusos asztalok és székek biztosítják a vendégek kényelmét és a rendezvény stílusos megjelenését.
  • Ventilált környezet: A sátorban elhelyezett hatékony ventilátorok biztosítják a friss levegő áramlását és a kellemes hőmérsékletet, így a vendégek kényelmesen élvezhetik az eseményt, függetlenül az időjárástól.
  • Személyzet: Szakképzett eseménykoordinátorok, technikai személyzet, valamint kiváló szakácsok és figyelmes pincérek gondoskodnak az esemény zökkenőmentes lebonyolításáról, biztosítva ezzel a vendégek teljeskörű kiszolgálását minden részletre odafigyelve.
  • Speciális igények: Külön kérésre elérhető további szolgáltatások, mint például személyre szabott menüsor, speciális díszvilágítás és egyedi dekorációs megoldások.

Ezek a szolgáltatások biztosítják, hogy minden részletre odafigyeljünk, így a párok és vendégeik teljes mértékben az ünneplésre koncentrálhatnak.

A hely nemcsak arra alkalmas, hogy a jegyespárok örök hűséget fogadjanak egymásnak, hanem családi rendezvények, jeles évfordulók, születésnapok, céges és iskolai rendezvények, bálok helyszínéül is tökéletesen szolgál – a lehető legideálisabb körülmények között ünnepelhetőek meg nálunk a jeles események.

Az impozáns környezetben lévő rendezvénysátor jelenleg 230 személyes, de akár 350 főig is bővíthető.

Győződjön meg ön is a hely varázsáról! Látogasson el a bősi Hóstád Gardenbe!

Minden érdeklődőt sok szeretettel várnak.

Elérhetőségek:

Hóstád Garden
Fő út 843, 930 05 Bős – Gabčíkovo

Tel.: +421 905 728 919 , + 421 905 378 584
E-mail: pensionhostad@gmail.comferencracz.raczio@gmail.com

www.raczio.sk
www.facebook.com/racziopartyservice
www.facebook.com/hostad.gabcikovo

(PR-cikk)

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program