Öt érmet zsákmányoltak a bősi karatékák a IV. Eisberg Kiskun Kupán

camera

4

Öt érmet zsákmányoltak a bősi karatékák a IV. Eisberg Kiskun Kupán

Fotók: Bősi Oyama dojo 

Megosztás

A bősi Oyama dojo karatékái szombaton a IV. Eisberg Kiskun Kupa utánpótlás kyokushin karate bajnokságon vettek részt. A versenynek a kiskunfélegyházi sportcsarnok adott otthont, 61 sportegyesület több mint 440 versenyzője mérettette meg magát. A bősi Oyama dojo klubot hat versenyző képviselte: Nagy Sofia, Petrik Dorka, Csicsay Róbert, Kiss Hanna, Mészáros Effi Veronika és Magyarics Kristóf.

A klub versenyzői közül először Csicsay Róbert lépett tatamira a serdülő fiúk kategóriában. Róbertnek három küzdelme volt, amiből kettőt megnyert, egyet pedig bírói döntéssel elveszített, így a dobogó második fokára állhatott fel.

Kiss Hanna és Mészáros Effi Veronika a gyermek III lány kategóriában versenyeztek. Mindkét lány ezüstéremmel gazdagodott a saját súlycsoportjában.

Magyarics Kristófnak a gyermek II fiúk kategóriában 4 mérkőzése volt, amiből egyet megnyert, de ez sajnos nem volt elég ahhoz, hogy a dobogóra felállhasson.

Petrik Dorka a serdülő lányok kategóriában négy győztes mérkőzés után a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

Nagy Sofia szintén a serdülő lány kategóriában indult, amiben két mérkőzése volt. Mindkettőt sikerült megnyerni, így ő is aranyérmet szerzett a saját súlycsoportjában.

Kubicsek András és Kiss Csaba versenybíróként segítették a verseny lebonyolítását.

Sensei Darnay Barnabás tanítványai két aranyéremmel és három ezüstéremmel zárták a versenyt.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program