Zsúfolt vonaton kényeztette orálisan az idős özvegyasszonyt egy férfi

A vonaton kisgyerekek is voltak, amikor a részeg brit pár mindenki szeme láttára egymásnak esett - írja a 24.hu.

Az eset még tavaly májusban történt. A beszámolók szerint a 64 éves Raymond Burr, és az 57 éves Deborah Tobyn este hat órakor, a délutáni csúcsforgalom idején utazott a Londonból Basildon városa felé tartó szerelvényén, amikor egymásnak estek. Először „illetlenül viselkedett” a részeg páros, majd egy idő után Burr orális szexszel kezdte el kényeztetni a nőt. Az asszony állítólag nem sokkal korábban vált özveggyé.

A párt látszólag nem zavarta a többi utas jelenléte, és még akkor sem álltak le, amikor egy nő odament hozzájuk, és kérte őket, hogy hagyják abba. Szemtanúk elmondása szerint a zsúfolt kocsiban több 6 évesnél fiatalabb kisgyerek is volt. A páros végül Pitsea városánál leszállt a vonatról, ahol egy rendőr megállította őket.

A férfi egy idén májusban tartott tárgyaláson bűnösnek vallotta magát közszeméremsértés vádjában, míg partnere csak augusztusban tett így, miután eleinte ártatlanságát hangsúlyozta. Az ügyükben döntő bíró végül egyiküket sem ítélte börtönbüntetésre, ehelyett közmunkával kell bűnhődniük, valamint rehabilitációra kell járniuk.


24.hu