X-Faktor: Otthagyta a tehetségkutatót az egyik énekes

Nagy Krisztián, az X-Faktor egyik döntőse, Radics Gigi csapatának tagja úgy döntött, búcsút int a tehetségkutatónak – minderről Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív producere beszélt az X-Faktor szerdai sajtótájékoztatóján.

X-Faktor: Otthagyta a tehetségkutatót az egyik énekes
Fotó: rtl.hu

Az eddigi hírek szerint nem érkezik senki Krisztián helyére, így 12 helyett 11 énekessel startol majd a tehetségkutató – írja a 24.hu.

Krisztián nagyon jól vette a akadályokat az összes fordulóban, s nagyon boldog volt, amikor megtudta, hogy bejutott az élő showba.  Azért döntött most a búcsú mellett, mert nem bírta a rá nehezedő nyomást. Önszántából hozta meg ezt a döntést.

Radics Gigi csapatának maradék két tagja, Gulyás Roland és Mézes Norbert azt nyilatkozták, egyáltalán nem lepte meg őket Krisztián döntése.

„Krisztiánt a kezdetektől ismertem, szobatársak is voltunk. Nagyon sokszor azt mondta, hogy haza fog menni. Én öntöttem bele a lelket, próbáltam arra ösztönözni, hogy maradjon, de ő hazament, mert nem bírta a terhet“ –nyilatkozta RTL Klubnak Gulyás Roland.

 

24.hu