Visszalép a gyámságtól Britney Spears apja 

Britney Spears apja, James Spears úgy döntött, mégis hajlandó lemondani az énekesnő gyámságáról, illetve a vagyona fölötti rendelkezésről.

Visszalép a gyámságtól Britney Spears apja 
Fotó: AP

Az énekesnő néhány hónapja a bíróságon árulta el, hogy az apja és a menedzsmentje gyakorlatilagmindenben korlátozza: nem engedi neki, hogy férjhez menjen, ahogy azt sem, hogy újabb gyereket szüljön, így tulajdonképpen már a saját teste fölött sem rendelkezhet, arról nem is beszélve, hogy a saját pénzéhez sincs hozzáférése. Mindez egy 2008-ban történt idegösszeomlás miatt. 

Most azonban befejeződhet az évek óta tartó kilátástalan küzdelme, az apja ugyanis úgy döntött, hajlandó lemondani a lánya fölötti gyámságról.

A James Spearst képviselő ügyvédcsapat ugyanis azt mondta az augusztus 12-i tárgyaláson, hogy noha nincs semmi ok arra, hogy a férfi lemondjon az énekesnő fölötti gondnokságról, mégis hajlandó erre.

– Erősen vitatható, hogy ez a változás valóban Spears asszony érdekeit szolgálja majd, ám a nyilvános csatározás miatt Mr. Spears indokolatlan támadások célpontjává vált az utóbbi időben. Annak ellenére, hogy vitatja az eltávolítását lánya mellől, hajlandó együttműködni a bírósággal, valamint lánya ügyvédjével és lemondani a gyámságról

– idézte a bíróságon elhangzottakat az E! News.

Mindez azt jelenti, hogy hamarosan új gyámot nevezhetnek ki az énekesnő mellé, akiben ő is megbízik.

viaBlikk