A világhírű énekes előadta egy kiskocsmában a jelenlévő, házasságkötés előtt álló párnak a kiválasztott esküvői dalukat (VIDEÓ)

Egy heteken belül összeházasodó pár kijelentette, hogy valóra vált az álmuk, amikor Chris Martin a Coldplay énekese eljátszotta nekik esküvői táncdalukat egy kocsmában - írja a BBC.

A világhírű énekes előadta egy kiskocsmában a jelenlévő, házasságkötés előtt álló párnak a kiválasztott esküvői dalukat (VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: Wikipédia)

Hannah és Jeremy elárulta, hogy nagyon meglepődtek, amikor vasárnap meglátták a sztárt a hintoni The Stag Inn kocsmában.

Amikor megemlítették, hogy rövid időn belül összekötik az életüket, és az első táncuk a Coldplay A Sky Full of Stars című számára lesz, Chris Martin odaült a zongorához.

„Ez egy varázslatos pillanat, amelyet örökké kincsként fogunk őrizni”

– mondta Hannah.

Az énekes vélhetően a Glastonbury Fesztiválról tartott hazafelé, amikor ellátogatott a kocsmába, és egy italt rendelt magának.

Chris Parkin tulajdonos megkérdezte Martint, hogy játszana-e valamit a jegyespárnak, akik a közelben ültek és az esküvőjüket tervezik.

„Sokkot kaptunk, amikor beleegyezett, hogy nekünk fog énekelni”

– mondta Jeremy.

A kocsma által közzétett videóban Chris Martin megkérdezte a pár nevét, mielőtt zenekara slágerét elénekelte és elzongorázta volna.

"Olyan kis falu, és elképzelni sem mertük volna, hogy ilyesmi megtörténhet velünk"

- mesélte Hannah.

„Meg szerettük volna meghívni őt az esküvőnkre, de sokkot kaptunk"

- jegyezték meg a szerelmesek

Hannah és Jeremy kilenc hét múlva házasodnak össze.

BBC/para