A világ legdepressziósabb kóbor macskája otthonra talált - a róla készült fotók bejárták az internetet (FOTÓK)

Egy nagyon szomorú, sőt depressziós kóbor macskáról készült fotó az internet slágere lett. Nemcsak története keltette fel a figyelmet, hanem különösen a fájdalmas arckifejezése - írja az Obkec.

A világ legdepressziósabb kóbor macskája otthonra talált - a róla készült fotók bejárták az internetet (FOTÓK)
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

Szerencsére nagyon gyorsan otthonra talált, és az emberek most már megfigyelhetik, hogyan él jelenlegi gazdáival – tájékoztat az Indy100.

Macska HIV-fertőzésben szenved

Egy Fishtopher nevű duci macska nagy figyelmet kap az interneten. Amikor a Twitteren megjelent egy fénykép, amelyen szomorú és depressziós cicaként írták le, aki szereti a szeretetet, és csak akkor eszik, amikor a közelben van, csata tört ki, hogy ki legyen az új gazdi.

Hamarosan több száz ember érdeklődött Fishtopher iránt. Néhány nap múlva az állatot befogadó intézmény boldog üzenetet írt a Facebookra:

"Fishtopher elhagyott minket! Szomorú arca miatt keltett szenzációt. Több száz megkeresést kaptunk olyan emberektől, akik örökbe akarták fogadni.  Nagyon örülünk.. Több száz másik cica van a létesítményünkben, akik ugyanolyan csodálatosak, mint ő, és alig várják, hogy az emberek jöjjenek és vigyék el őket."

Fishtophert Laura és a barátja vitte haza. Minden arra utal, hogy nagyon jól érzi magát újdonsült gazdáival. Ezen kívül már van saját fiókja a Twitteren és az Instagramon, ahol több mint 20 ezer rajongója van. Rendkívül alkalmazkodóképes, de még egy kicsit félénk.

Legjobban a párnán fekve szeret pihenni, valamint azt, hogy végre házi kedvenc lehet.

 

Fishtopher FIV-ben (macska immundeficiencia vírus) szenved, amely az emberi HIV-hez hasonlítható. A HIV-hez hasonlóan azonban nem végződik halállal és nem terjed át emberekre.

 

Obkec/para