Véres autója buktathatta le VV Fanni gyilkosát

Blikk információi szerint legalább tíz olyan jel van, amely arra utal, hogy Novozánszki Fanni már nem él, a jelenleg is előzetesben lévő férfinak pedig köze van a halálához. Az egyik ilyen a bérelt autóban talált vér, amit DNS alapján azonosíthattak.

A napilap szerint B. László nem tisztíttatta ki az autót, amikor visszavitte, a tulajdonosok pedig a nyomokat látva azonnal értesítették a rendőröket. Az eltűnt lány anyjától DNS-mintát vettek, amit összehasonlítottak a Fanni lakásán begyűjtött hajszálakkal és az autóban lévő vérrel.

A Blikk szerint Fanni és feltételezett gyilkosa együtt jártak, ám a lány visszautasította őt, a férfi pedig féltékenységből végzett vele. A fiatal férfi nemrég leváltotta kirendelt ügyvédjét, már a nagybátyja, dr. Brodmann Péter látja el a védelmét.

Az ügyvéd a Borsnak azt állította, hogy védence a korábbi hírekkel szemben együttműködik a rendőrséggel, sőt beismerte bűnrészességét, azt azonban tagadja, hogy megölte a 24 éves lányt. Az ügyvéd szerint a rendőrök egy másik autót, egy német rendszámú BMW-t is keresnek, a gyilkosságot annak a sofőrje követhette el. Az ORFK viszont azt közölte a lappal, hogy nem köröz másik járművet az ügyben. Fanni holttestét jelenleg Veszprém me­gye erdős területén keresi nagy erőkkel a rendőrség, ide vezettek ugyanis a gyanúsított bérelt autójának GPS-jelei.

A Blikk informátora VV Fanni megtalált naplójáról is beszélt, amely nem csak azt tartalmazta, hogy mikor melyik kuncsaftjával találkozik, kiderült belőle az is, hogy jövőre szeretett volna a tengerentúlra utazni, más ügyfélkört kialakítani, és egy mellműtétet is tervezett.

24.hu