A vásárúti Boráros Gábor családi botránya tovább folytatódik, a szeretője kitálalt

Az ismert szlovákiai magyar MMA-harcos, Boráros Gábor magánéleti botrányairól mostanság sokat hallhattunk.

 

A vásárúti Boráros Gábor családi botránya tovább folytatódik, a szeretője kitálalt
Boráros Gábor és Réka (Fotó: Instagram)

Borárosnak Jákli Mónikától született gyermeke. A párról április végén derült ki, hogy valami nincs rendben a kapcsolatukkal, ugyanis amíg az MMA-harcos párja a kórházban vajúdott közös gyermekükkel, Gábor állítólag megcsalta gyermeke anyját.

Ezután Mónika a közösségi oldalán azt írta, adott Gábornak még egy esélyt, mivel megbánta tettét és bocsánatot kért tőle. Így a kislányukra való tekintettel kibékültek. Ezzel egyidőben viszont Réka, akivel az MMA harcos megcsalta Mónikát, szintén közös fotókat posztolt, amiből az derült ki, hogy együtt vannak Gáborral.

Réka most úgy döntött, hogy nyilatkozik az expres.cz cseh portálnak, ahol elmondta álláspontját az ügyben.  Elmondása szerint a Gáborral közös képeik naprakészek voltak, ami láthatóan nem mondható el azokról, amiket Mónika tett közzé. Réka szerint ugyanis a nő régi képeket tett közzé, amin úgy tűnt, egy boldog családot alkotnak még most is. Állítása szerint viszont a valóság teljesen más.

„Amikor Gábor aludt, lefotózta őt és azonnal kitette sztoriba, mintha ők lennének a világ legboldogabb családja. Az igazat azonban csak én és Gábor tudjuk. Nem tudtam tovább nézni, ahogy Monika zsarolja Gábort a kislányával. Ez a legrosszabb dolog, amit csak tehet. Tökéletes anyának adja ki magát, ugyanakkor még mindig idegenekre hagyja a lányát, hogy mehessen, ahová akar” – mondta Réka a portálnak, hozzátéve, hogy Borárossal már véget is ért a románca.

„Részemről ez teljesen le van zárva. Élvezem a nyaralásomat és nem kívánok olyan dolgokkal foglalkozni, amik nem érdekelnek. Remek életem van, és nincs is szükségem többre. Gábor csak a boldogságát kereste, és nálam megtalálta" – mondta.

Réka nyilatkozata azonban nem hagyta hidegen Borárost és menyasszonyát. Boráros egykori menedzsere, a menyasszonyát, Mónikát is képviselő Nina Sedláková szerint a pár hivatalos útra fogja terelni a dolgot, mert szerintük Réka hazugságokat mondott.

„Soha nem volt okom találgatni a Gáborral való kapcsolatunkról. Részemről vége, pedig napi szinten felveszi a kapcsolatot velem és a barátaimmal is. Tudom, hogy nagyon kedvel, de már sok időt és lehetőséget kapott tőlem. Tudom, hogy nem szándékosan bántott, és én sem akarom őt bántani. Szép terveink voltak, de én inkább így döntöttem, és ennek eredményeként visszatért abba a kapcsolatba, ahol szavai szerint boldogtalan volt“ – tette hozzá Réka.

(čas.sk)