Válik a szépségkirálynő és férje

A Miss Universe Hungary 2012 győztese, Konkoly Ági és egykori focista férje, Józsi György az Instagramon jelentették be, hogy elválnak.

"A gyerekek elaludtak. Itt ülünk a kanapén, most lenne időnk egymással foglalkozni. Beszélgethetnénk, oda tudnék bújni hozzá, meg tudnánk nézni egy filmet vagy tervezgethetnénk a jövőnket.. de nem megy. Csak a könnyeim jönnek, mert szeretném mindegyiket, de egyik sem megy. Sírok. Valami nem oké. A könnyeivel küszködik, mert Ő is érzi. Érezzük egy ideje, de azt hittük elmúlik, enyhül vagy valami csoda folytán visszaáll minden a régi kerékvágásba. A távolság viszont csak nő köztünk, amit mindenki érez. Nincs harmadik és semmilyen feldolgozhatatlan dolog nem történt. Egyszerűen elmúlt valami köztünk, aminek a hiányával képtelenek vagyunk élni" – írta posztjában hétfő este a Miss Universe Hungary 2012 győztese.

"Végleg elválni sohasem fogunk. Örökké ennek a két csodának az anyukája és apukája maradunk. És ez így van jól.. mert így lett megírva. Nagyon sokat próbálkoztunk, rengeteget őrlődtünk, de rá kellett jönnünk, hogy nem tudjuk folytatni egy párként. Mindkettőnk életében a gyerekek a legfontosabbak, a fókusz így mindig ők lesznek. Örökké hálás leszek, hogy ilyen apukájuk van és hogy ez az egész így meg tud történni. Nincs dráma, nincs feszültség, szeretet van és elfogadás" – zárta sorait.

A páros öt éve házasodott össze, második gyerekük 2018 végén született meg.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ági Konkoly (@agikonkoly),

 


(via24.hu)