Vágó István halálhírét keltették

Elég gyakran fordul elő az a kellemetlenség, hogy egy-egy híresség  saját halálának hírével találja szembe magát - írja a 24.hu.

Tóth Gabit, Halász Juditot, Ambrus Attilát vagy éppen Britney Spearst is temették már a lájkvadász oldalak. Vágó István azonban nem egyszerűen egy rosszindulatú cikkbe futott bele, saját közösségi oldalát változtatták emlékoldallá.

Morbid dolog ez az egész. Alighanem a barátaim segítségével újjászülettem, szerencsére már visszaállt minden a régi kerékvágásba, ismét én kezelem a saját oldalamat

– mondta a Borsnak Vágó, aki szerint ellenségei babráltak ki vele, amiért azt hangoztatja, hogy semmi hatása sincs a homeopátiás szereknek.

Nem feltörték az oldalamat, hanem valószínű az ellentáboromból egyszerre tö­megesen jelezték halálhíremet az üzemeltetőknek. Miután a héten hivatalosan is elismerték, amit a Szkeptikus Társasággal régóta hangoztatunk, miszerint nincs bizonyíték arra, hogy a homeopátia valóban hatna, így nem tartom kizártnak, hogy abból az érdekeltségi körből követték el ismeretlenek. Egyébként gyakran kapok fenyegetéseket személyes üzenetekben. Nem ijedek meg tőlük, csak törlöm őket a látókörömből.

 

24.hu