Újabb tragédia történt Alec Baldwin életében - édesanyját gyászolja

Alec Baldwin hollywoodi színész valószínűleg élete legrosszabb időszakát éli. Miután tavaly októberben egy western forgatása során végzetesen lelőtt egy operatőrt Új-Mexikóban, egy újabb szomorú esemény történt vele - írja a Markíza.

Újabb tragédia történt Alec Baldwin életében - édesanyját gyászolja
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

A színész pár napja a közösségi oldalán jelentette be, hogy örökre elbúcsúzott az édesanyjától.

„A családom a legmélyebb szomorúsággal teszi közzé az alábbi közleményt. Carol M. Baldwin, Alec, Daniel, William és Stephen Baldwin színészek, valamint két lányuk, Elizabeth és Jane édesanyja ma meghalt a New York állambeli Syracuse-ban. 92 éves volt”

– írta a színész.

Baldwin rövid áttekintést is tett az életéről és élete fontos mérföldköveiről. Hozzátette: édesanyjánál 1991-ben diagnosztizáltak mellrákot, és miután leküzdötte betegségét, minden erejét az alattomos betegség elleni küzdelemnek szentelte. Elmondása szerint a különböző csoportokban való tagság és erőfeszítéseinek köszönhetően több millió dollárt sikerült összegyűjtenie.

„Mindannyian rendkívül büszkék vagyunk az eredményeire”

– írta.

Baldwin egy fényképet is posztolt az édesanyjáról, Carolról, egy fiatalkori és időskori felvételt. Saját profiljához való hozzájárulását unokahúga, Hailey is közzétette, aki egyébként Justin Bieber énekes felesége.

Markíza/para