Újabb botrány az MMA-harcos Boráros Gábor és párja körül - megint megcsalásról zeng a bulvársajtó (FOTÓK)

Az elmúlt napokban látott napvilágot, hogy az ismert szlovákiai magyar MMA-harcos, Boráros Gábor és kislányának édesanyja, Mónika kibékültek, és adnak egy második esélyt a kapcsolatuknak - írja a Topky.

Újabb botrány az MMA-harcos Boráros Gábor és párja körül - megint megcsalásról zeng a bulvársajtó (FOTÓK)
Fotó: Facebook

Borárosékról április végén derült ki, hogy valami nincs rendben a kapcsolatukkal, ugyanis amíg az MMA-harcos párja a kórházban vajúdott közös gyermekükkel, Gábor állítólag megcsalta gyermeke anyját. 

Azonban nagyon úgy tűnik, a békülésük nagyon rövid életű volt, ugyanis nyilvánosságra kerültek a sportolóról és egy másik nőről készült fotók, amiken jól látszik, hogy több van köztük barátságnál.

„Mindenki megérdemel egy második esélyt, különösen akkor, ha már egy család vagyunk. Beismerted a hibádat. Beismerte a rossz lépést, és tudja, hogy óriási hibát követett el, és bocsánatot kért”

– jelentette ki Mónika néhány napja.

Boráros állítólagos új barátnőjének Instagram-oldalára feltöltött fotók teljesen ellenkező benyomást keltenek. Réka, a barnahajú szépség több közös képet, videót is publikált a hétvégén, amelyek szerint együtt töltötte Gáborral az elmúlt napokat.

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

Eddig egyik fél sem kommentálta a kialakult helyzetet, de miután a botrány átfutott a médián, a nyilvánosságnak elege lett. A kapcsolatukról kommentelők többsége egyetért abban, hogy Mónikának tennie kéne valamit.

„Egyszer megcsalta, meg fogja tenni máskor is. Beszámoltak arról, hogy újra összejönnek, és aha, megint azzal a nővel van. És még egy kicsit sincs zavarban. Istenem, Mónika térítsd észhez, rúgd fenékbe, és csukd be előtte az ajtót”

– írta az egyik kommentelő. Sokaknak ugyanez a véleménye.

„Van egy gyönyörű lányuk, családot alapítottak, és most ez történt. Lány, térj észhez, legyen benned egy kis büszkeség, és küldd el őt a pokolba”

– üzenték a fiatal anyának a hozzászólók.

Egyesek úgy vélekednek, hogy ha Mónika Gáborral tervezi a jövőt ebben a helyzetben, az azt jelenti, hogy nincs önbecsülése.

Topky/para