Új dolgokat tudhat meg önmagáról, ha két másodpercig néz egy bizonyos képet (FOTÓ)

Az internetes világban a közelmúltban egy lenyűgöző optikai csalódás keltette fel a közvélemény figyelmét, és vitahullámot indított személyiségünk rejtett aspektusairól - írja az Obkec.

Új dolgokat tudhat meg önmagáról, ha két másodpercig néz egy bizonyos képet (FOTÓ)
-illusztráció- (Fotó: Unsplash)

Ez egy egyszerű kép és csak két másodpercig kell nézni. Mint a Bright Side portál beszámolt róla, ilyen rövid idő után megtudhatunk valami olyasmit a magunkról, amit idáig nem is sejtettünk.

Az érdekes képet egy Mia Yilin nevű felhasználó tette fel a TikTokra. A videóban egy titokzatos macskaarcot mutatott el, ami eredetileg egy sziget.

Fotó: tiktok.com/@mia_yilin

Sziget

Ha ön első pillantásra egy szigetet látott meg a képen, az azt jelenti, hogy ön nagyon érzékeny és társaságkedvelő. "Ez azért van, mert utálsz egyedül lenni. Nagyon fontos számodra, hogy barátaid legyenek, és sok mindent meg fogsz tenni, hogy elnyerd a tetszésüket, beleértve a személyiséged megváltoztatását vagy önmagad megalázását" - mondta Yilin, ami szerinte nagyon kockázatos tulajdonság. Ennek az az oka, hogy ez az alkalmazkodóképesség gyakran határozatlansághoz vezet, különösen a kritikus pillanatokban.

Macskaarc

Akit viszont megragadt a macskafej, az influencer nyugodt lényeknek jellemezte, akik akik nem igazán haragosak. „Nem könnyű neked, mert mindent megteszel, hogy elkerüld a konfliktust” –  mondta Yilin azzal a meglepő kijelentéssel, hogy e nyugodt külső mögött gyakran könyörtelen elszántság rejlik. "Ha valaki túlságosan lökdös, a dühöd nem ismer határokat, azonban nagyon érett vagy, és gyakran mások szemszögéből is tudsz gondolkodni. Ha kell, még azt is elismered, hogyha tévedsz" - tette hozzá.

Obkec/para