A TV2 műsorvezetője nyert az Exit Travel Club-tól egy karibi hajóutat

Vámos Erika, a TV2 TestŐr című életmódmagazinjának műsorvezetője nyerte meg a dunaszerdahelyi Exit Travel Club utazási iroda nyereményjátékát, melynek főnyereménye egy karibi hajóút volt.

A TV2 műsorvezetője nyert az Exit Travel Club-tól egy karibi hajóutat

A műsorvezető a Paraméternek nyilatkozva elmondta, számára csak pár napja derült ki, hogy karibi hajóúton vehet részt. Először Rubint Réka oldalán látta a játékkal kapcsolatos megosztásokat, ezután megnézte a saját nyereményszelvényeit, s akkor tudatosult benne, hogy ő a szerencsés nyertes.

„Az Exit Travel Club szervezte ázsiai körutamat, Amerikába is az ő közreműködésükkel utaztam. Igazi törzsutasnak mondhatom magam náluk“ – nyilatkozta a műsorvezető.

Arra a kérdésünkre, hogy mikor kívánja felhasználni a nyereményét, azt mondta, mindenképp nyáron utazik el a szabadásga alatt. Vámos Erika azt is elárulta a Paraméternek, hogy nyert már kisebb kaliberű nyereményjátékokon, de ilyen drága nyereményre még sosem tett szert.

A nyereményjétékról tudni kell, hogy azt az Exit Travel Club a myAustrian légitársaság és az MSC hajótársaság támogatásával rendezte. Az, aki október 16. és december 31. között bármilyen utat foglalt az Exit Travel Clubnál, minden elköltött 100 euró után egy nyereményszelvényt kapott, amit a dunaszerdahelyi Hotel Therma szilveszteri buliján sorsoltak ki. Mészáros Anita, a myAustrian képviseletében húzta ki a nyertes szelvényt.

A nyertes szelvény tulajdonosa 1 hónapig nem jelentkezett, azonban január 31-én kiderült, hogy ki a szerencsés személy.

-para-