Tragikus hirtelenséggel meghalt egy fiatal szlovák YouTube-sztár

A húszéves Majo Semannak nagy rajongóbázisa volt a közösségi médiában – az Instagramon több mint 60 ezren, a YouTube videómegosztón pedig 95 ezren követték őt. A napokban édesanyja bejelentette, hogy fia tragikus hirtelenséggel elhunyt – írja a Čas.sk.

Tragikus hirtelenséggel meghalt egy fiatal szlovák YouTube-sztár
Fotó: Instagram

Majo a közösségi oldalán egyebek mellett olyan videókat is megosztott, amelyeken kábítószer hatása alatt állt, a rajongói táborában pedig közismert volt, hogy hosszabb ideje drogproblémákkal küzd. Egy héttel ezelőtt viszont a fiatal srác az Instagramon dicsekedte el, hogy már egy hónapja tiszta, minden jól alakul és nagyon bizakodó.

Éppen ezért mindenkit váratlanul érhetett, amikor édesanyja a napokban bejelentette, hogy a rendőrségtől megtudta, fia meghalt.

Hogy mi állhat a fiatal YouTube-sztár halála mögött, egyelőre nem világos, viszont egy nappal halála előtt azt kérte rajongóitól az Instagramon, hogy támogassák őt. „Írjatok szívecskéim, hadd érezzem, hogy nem vagyok egyedül és van erőm mindent leküzdeni” – írta Majo. Utolsó bejegyzése alatt már csak részvétnyilvánító hozzászólások állnak.


(Čas.sk)