Törölte az Instagram a meztelenkedés szlovák „nagykövetasszonyának” 2,2 milliós profilját (FOTÓK)

Elveszítette 2,2 millió követővel rendelkező Instagram-profilját Lucia Javorčeková, aki pikáns fotóival épített ki magának hatalmas rajongóbázist. Úgy tűnik, a szexi modell épp túlfűtött tartalmaival vívta ki a közösségi oldal haragját – írja a Čas.sk.

Törölte az Instagram a meztelenkedés szlovák „nagykövetasszonyának” 2,2 milliós profilját (FOTÓK)
Fotók: Lucia Javorčeková - Instagram

Javorčeková már egy ideje Mexikóban él, erotikus fotóinak köszönhetően pedig hatalmas rajongótáborra tett szert – az Instagramon 2,2 millióan követték, ezzel a legtöbb rajongóval rendelkező szlovákiai nőnek mondhatta magát.

 Csakhogy a szexi modell nagyon feszegette a közösségi háló szabályzatát, gyakran valóban csak azt a testrészét takarta el magából, amit feltétlenül muszáj volt, de nem egyszer olyanra is volt példa, hogy a rendszer törölte a fotóit azok túlzott erotikus beállítottsága miatt. Végül mindez odáig vezetett, hogy az Instagram megszüntette Javorčeková profilját.

A modellt meglepték a történtek, de nem sokáig tétlenkedett, készített egy új profilt, amelyen a következő szöveggel fogadta rajongóit:

„Új fejezet. Ideje elvetni a tanulás magvait számomra és nektek is. Mert én sokkal több vagyok, mint a testem, a gyönyörű arcom vagy a követőim száma. Nem bánom, ha sebezhetőnek kell lennem, és meg kell mutatnom más oldalamat is. Az új profilomra csak jó szívvel és tiszta szándékkal rendelkező embereket szeretnék meghívni. Üdvözlet itt.”


(Čas.sk)