Tömött sorokban várakoztak az emberek, hogy bejussanak egy orgiára

Kellemetlen vége lett egy orgiának, amit a napokban rendeztek Madridban.

Tömött sorokban várakoztak az emberek, hogy bejussanak egy orgiára
Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Október 14-én kapott bejelentést a rendőrség, miszerint egy ötödik emeleti lakás előtt sokan várakoznak, hogy bejussanak az ott zajló csoportszexre.

A civil ruhás rendőrökről azt hitték a szervezők, hogy az élvezetek miatt érkeztek, így őket is beengedték. Mint kideült, az orgiában való részvétel mellett kábítószer-fogyasztás is szerepelt a programpontok között: a zsaruk többek között kokaint és folyékony ecstasyt (GHB, Gina) foglaltak le a helyszínen.

Letartóztatták az egyik főszervezőt, Ignacio Allende pornórendezőt is – az orgia ugyanis kamerák előtt zajlott. A rendező egyébként 2016-ban már előzetes letartóztatásban volt, többek között gyermekpornográfia terjesztéséért; a hamarosan sorra kerülő tárgyalásán akár 7 és fél év szabadságvesztésre is ítélhetik.

Nemcsak a szervezők, de az orgia résztvevői is számíthatnak arra, hogy eljárás indul ellenük, ugyanis a koronavírus-járvány második hulláma miatt meghozott új intézkedések értelmében legfeljebb hat fő tartózkodhat egy időben egy helyen.


(via24.hu)