Többszázezer dollárt keres a nő - hosszú lábainak és magasságának köszönhetően oda vannak érte az emberek az OnlyFans-platformon (VIDEÓ)

A csaknem 188 cm magas miami modell havi 295 ezer dollárt keres azzal, hogy az OnlyFans-oldalon mutogatja hosszú lábát – írja a Nový Čas.

Többszázezer dollárt keres a nő - hosszú lábainak és magasságának köszönhetően oda vannak érte az emberek az OnlyFans-platformon (VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

A 27 éves Marie Temarát évekig zaklatták magassága miatt. Odáig is elment, hogy műtétekre akart menni a hosszú lábai miatt. Minden megváltozott, amikor a videója váratlanul népszerűvé vált.

A hirtelen jött siker bátorságot adott, és Marie egyre többet kezdte mutogatni a lábát az interneten.

"Minden szem rám irányul, korábban valami negatívumként fogtam fel, ma pedig pozitívan veszem ezt"

– mondta a South West News Service-nek adott interjújában.

„Rendkívül jól teljesítek az OnlyFans-en, mert az embereknek van fétisük a gigantizmus iránt. Azt akarják, hogy felemeljem a kisembereket, és őrült jelmezekbe öltözzek”

– magyarázta.

@marietemara4.0 you’re taller than the door #gianttrend #tall #pov #fyp #PassTheBIC #perfect #smallbusiness 

Ahogy a NY Post írja, a túlzott magasság jellemző Marie családjában. Édesapja Mike 190 centiméter, testvérei 205 és 208 centiméterek. Christine édesanyja 195 centiméter magas, és őt is bántották a kinézete miatt.

„A magasságom miatt soha nem férek be sehova. Kitűntem a tömegből. Chris férfinéven szólítottak, mert magas voltam és rövid hajam volt”

– osztotta meg történetét Christine, Marie édesanyja, aki azt is elmondta, nehezen találnak maguknak megfelelő ruhát. Általában kisebb méretet vásárolnak, és kerülik a nadrág viselését. Lánya sikerének köszönhetően Christine magabiztosabbnak érzi magát. Marie átlagosan 189 ezer dollárt keres havonta. Egyszer még hihetetlen 295 ezer dollárt is jóváírtak a számláján. Rendezett pénzügyei mellett készen áll egy kapcsolatra.

"A társadalom azt sugallja, hogy nem tudsz randizni egy alacsonyabb férfival, de rájöttem, hogy ennek semmi értelme"

– tette hozzá.

Nový Čas/para