Több mint 571 ezer eurónyi értékben lopott ruhákat üzletekből egy nő, majd reklamálva visszavitte azokat

Négy év alatt egy Narinder Kaur nevű nőnek több mint 500 ezer fonttal (571 115 euró) lett gazdagabb abbak köszönhetően, hogy ruhákat lopott el az üzletekből, majd visszament reklamálni , amiért kapott is vissza pénzt. A rendőrség legfeljebb 26 bűncselekménnyel vádolta meg - írja az Obkec.

Több mint 571 ezer eurónyi értékben lopott ruhákat üzletekből egy nő, majd reklamálva visszavitte azokat
Fotó: Facebook

Narinder Kaur több százezer fontot keresett meg csalással. Ezzel egy időben több üzletet is kirabolt, miközben az ellopott árut vsszavitte az üzeletkebe reklamáció miatt. Mint a LADBible portál is beszámolt róla, szigorú büntetés vár rá a tettéért, az ügyészség pedig megerősítette, hogy kérni fogja a bíróságtól, hogy a nő adja vissza az összes ellopott pénzt.

Kaur, aki a Nina Tiara nevet is használta, az ügyészek szerint "teljes munkaidőben" csalt. Négy év alatt több mint 1000 hamis visszatérítési kérelmet nyújtott be üzletekben az Egyesült Királyságban.

A nyomozók pénzügyi nyilvántartások, kiskereskedelmi nyilvántartások, tanúk vallomásai és megfigyelési felvételek alapján ítélték el, amelyekből kiderült, hogyan követte el a bűncselekményeket. A felvételeken látható, amint belép az üzletekbe, leveszi a polcokról és a kasszához viszi a ruhákat, hogy reklamálhasson. Úgy tett mintha korábban vásárolta volna a termékeket.

A pénzügyi nyilvántartásaira vonatkozó vizsgálat kimutatta, hogy több tízezer fonttal többet kapott, mint amennyit boltokban költött. Az ellenőrök felfedték, hogy Kaur több mint 60 ezer font kártérítést kapott a Bootstól annak ellenére, hogy valamivel több mint 5 ezer fontot költöt náluk. Sikerült is több mint 40 ezer fontot összegyűjtenie a Debenhams kiskereskedéstől, bár csak 3500 font értékű terméket vásárolt.

(1/2) Cikkünk a következő oldalon folytatódik. Kérjük lapozzon előre: