Több mint 50 ezer eurót ajánlott egy ismert focista a valóságshow-sztárnak egy együtt töltött éjszakáért (FOTÓ)

Nathalie Andreani valóságshow-híresség azt állítja, hogy a francia labdarúgó-válogatott egyik játékosa 43 ezer fontot (kevéssel több mint 50 ezer euró) kínált neki azért, hogy együtt töltsön vele egy éjszakát - írja a Daily Star.

Több mint 50 ezer eurót ajánlott egy ismert focista a valóságshow-sztárnak egy együtt töltött éjszakáért (FOTÓ)
Fotó: Instagram

Az 50 éves Amdreani azt mondta, megdöbbentette Didier Deschamps egyik játékosának az üzenete. Rengeteg hasonló megkeresést kap, de egy ilyen kaliberű focista még sosem kereste meg őt ilyen ajánlattal.

Nathalie minderről a francia Public magazinnak mesélt:

"Negyveháromezer fontot (valamivel több mint 50 ezer euró) ajánlott nekem egyetlen éjszakáért. Többször is megtette ezt, de én leráztam őt. A francia labdarúgó-válogatott egyik játékosa volt. Ez sokkolt engem."

A barna szépség Franciaországban egy ismert valóságshow-sztár, aki 2014 -ben olyan francia tévéműsorokban szerepelt mint a „Secret Story”, két évvel később a pedig „Heartbreak Villa” című műsorban.

A párizsi születésű hölgynek volt kapcsolata egy nála fele annyival fiatalabb férfival, amikor a két tévéshow-t forgatta, most pedig fizetős tartalmat oszt meg a követőivel az OnlyFans-oldalon.

Franciaországban most nagyon sokan kíváncsiak arra, ki lehet az  ismert focista.

Nathalien-nak az OnlyFans-es oldala mellett több mint 341 ezer követője van az Instagramon a privát oldalán, a Twitteren pedig 123 ezren követik.

Fotó: Twitter

Múlt év áprilisában őszintén vallott a magánéletéről:

"Ötvenéves vagyok, szexuálisan érett. Élvezem a testemet, s olyan dolgokat fedezek fel, amiket korábban soha. Vigyázok a testemre, és nincsenek gátlásaim az ágyban. Ha nem mennek jól a dolgok a szexben, nem szégyellem bevallani, s ha kell, átveszem az irányítást."

Daily Star/para