Tíz éve nem jár fodrászhoz a nő, mert úgy véli, ha levágnák a haját, az tragédiákat okozna (VIDEÓ)

Ez a babonás nő 10 éve nem vágatja a haját. A Thaiföldön élő Natcha azt hiszi, elátkozott a hajkoronája - írja az Obkec.

Tíz éve nem jár fodrászhoz a nő, mert úgy véli, ha levágnák a haját, az tragédiákat okozna (VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

Mint a NewsFlare portál beszámolója szerint úgy gondolja, hogy aki levágja a haját, azzal valami rossz fog történni. 

Tíz évvel ezelőtt Natcha egy csomót talált a hajában. Kétségbeesetten próbálta kifésülni, azonban ez nem sikerült, pedig mindent megpróbált.  Leborotválta a csomós részt. Azt hitte, megoldódott a problémája, azonban tévedett, ezért úgy döntött, hogy egy misztikus segítségét kéri. Az levágta a haját, de néhány nap múlva súlyosan megbetegedett., a csomó pedig újra megjelent.  Így megértette, hogy senki nem vághatja le a haját, mert azzal veszélyezteti az illető életét. Úgy döntött, hogy nem megy fodrászhoz. A nőnek végül el kellett fogadnia, hogy együtt kell élnie ezze a nem igazán kényelmes és praktikus frizurával.

"Egyik éjjel egy férfival álmodtam, aki azt mondta, próbáljak belelőni a hajamba, szétlőni a csomót, de a fegyver nem sült el"

- magyarázta Natcha.

"Úgy érzem, a hajamnak olyannak kell maradnia, amilyen. Nincs bátorságom változtatni a frizurámon"

- tette hozzá.

A haja most 117 centiméter hosszú lehet.

Natcha hetente kétszer mossa meg a haját. Hosszú órákat kell várnia, hogy megszáradjon. Hajkoronájáról a szomszédjainak is meg van a véleménye, szerintük a csomó a hajában szellemekhez fűzhető.

Obkec/para