Tina Turner elárulta, hogy egyszer megpróbált öngyilkos lenni

Tina Turner a 80-as években már kiadott egy önéletrajzi könyvet, de azóta eltelt pár évtized, így írt egy újat, ami hamarosan megjelenik. 

Tina Turner elárulta, hogy egyszer megpróbált öngyilkos lenni
Tina Turner (Fotó: AP/SITA)

Az ET Online azt írja, új könyvében a 78 éves énekesnő újabb részleteket árul el előző, bántalmazó kapcsolatáról, illetve arról, hogy egyszer megpróbálta megölni magát.

Az ötvenes években találkozott először az akkor 17 éves énekesnő a nála hét évvel idősebb Ike Turnerrel, akihez később feleségül ment. Kapcsolatukban a férfi többször bántalmazta az énekesnőt, erről pedig nyíltan beszélt is. Egy interjúban például azt mondta: "Igen, megütöttem, de nem ütöttem meg többször, mint ahányszor egy átlagos pasi veri a feleségét. Ha azt mondja, hogy bántotta őt, lehet, hogy valóban így tettem."

A 60-as években született meg első fiuk, Ronnie, két évvel később pedig Tina Turner és Ike Turner összeházasodtak. Könyvében az énekesnő azt írja, pár évvel az esküvő után jött rá, hogy nem bírja tovább: "A legmélyebb pillanatomban meggyőztem magam arról, hogy a halál az egyetlen kiút. Tényleg megpróbáltam megölni magam. Elmentem az orvohoz, akinek azt mondtam, hogy nem tudok aludni. Közvetlenül vacsora után bevettem mind az ötven darab altatót, amit adott. Szomorú voltam, amikor felébredtem. Aztán sikerült kimásznom ebből a sötét helyzetből, és hiszem, hogy életben kellett maradnom."

Tina Turner és Ike Turner 1978-ban váltak el.

(24.hu)