A testépítő nászútra ment új gumifeleségével, nem fogja elhinni mikre képes a 36 éves férfi! (FOTÓ)

A Daily Star értesülései szerint az orosz testépítő, Yuri Tolochko, miután összeomlott első házassága felfújható Ancsával, feleségül vett egy másikat, akivel a közelmúltban Bulgáriában töltötte nászútjukat. Yuri új szerelmével, Lunával tett utazása eredetileg pusztán üzleti útnak indult.

A testépítő nászútra ment új gumifeleségével, nem fogja elhinni mikre képes a 36 éves férfi! (FOTÓ)
Fotók: Instagram/ @yurii_tolochko (Továbbiakért kattints!)

„Munkaút volt, de végül olyan romantikusra sikerült, hogy igazi mézesheteknek tekintem. Körülbelül egy hétig maradtunk a fővárosban, Szófiában, csodálatos volt ott” – mondta Yuri.

A 36 éves férfi természetesen a kirándulás alatt sem feledkezett meg százezer követőjéről, több érdekes képpel is szolgált a számukra. „Sokat szexeltünk. Időnként az Instagramon is közvetítettünk élőben, mert a követőim vártak minket, látni akartak minket” – mondta.

„Egyszer, amikor romantikus vacsorára vittem a feleségemet, a pincér nagyon meglepődött, de aztán érdeklődve figyelt bennünket. A többi vendég közül is sokan odajöttek fényképezkedni velünk” – mesélte. Egyszer valaki megkérdezte tőle, hogy megérintheti-e feleségét, Lunát, mivel még soha nem látott ilyen szexjátékot.

„A stylistok, akik a feleségem haját ápolták, még a szexuális életünkről is kérdeztek” – mondta.

Yurinak még nincs karikagyűrűje Lunával, mivel egy másik felfújható babával, Lolával is kapcsolatban áll. „Ki kell találnunk valami szimbolikus ékszert, amit mindannyian hordhatnánk. Ezt még meg kell beszélnünk. Mindeközben hazánkban a törvények még az azonos neműek házasságát sem ismerik el, így hivatalosan semmi sincs bejegyezve” – tette hozzá.

(čas.sk)