Tényleg vannak szirének? Állítólag egy halász bizonyítékot talált a létezésükre (VIDEÓ)

Egy halásznak sikerült lefilmeznie két furcsa lényt, amint a csónakja mellett úszkálnak a nagy hullámok között - írja az Obkec.

Tényleg vannak szirének? Állítólag egy halász bizonyítékot talált a létezésükre (VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: Unsplash)

Az összeesküvés-elméletek hívei biztosak abban, hogy „bizonyítékot” találtak arra, hogy a mitikus lények némelyike ​​valóban létezik. Ez egy férfinak köszönhető, aki késő este szokatlan felvételeket rögzített a hajójáról, amelyen állítólag szirének hangja is hallható.

Ryun Coleman halász két titokzatos sziluettet örökített meg a halászhajója mellett.

A felvétele hallható, hogy azt mondja:

"Mi ez? Mi a franc folyik itt?"

A tengerre irányítja a kamerát, és megjegyzi:

"Valami nagyon gyorsan úszik a víz alatt."

Furcsa jajveszékelés hallatszik a háttérben, miközben Coleman egyértelműen ijedten megkérdezi:

"Mi ez a zaj, tesó? Mi ez a hang?"

A videót tavaly forgatták, de csak nemrég osztotta meg a népszerű TikTok-fiók tulajdonosa, a The Paranormal Chic.

@sky17xxx #siren #realmermaid #fyp #sirenmermaidsong  original sound - Pr33tyBosss

"Ha hiszünk a kezdetek óta létező mítoszoknak és legendáknak, a tengerészek gyakran azt állították, hogy láttak sziréneket. Ezeknek a lényeknek az volt a céljuk, hogy a vízbe csalják az embereket, majd megfojtsák és megegyék őket. Nagyon ijesztő, hogy a videó megörökíti az éneklést az óceán közepén”

– mondja a tikoker.

Azonban nem ez az egyetlen felvétel ettől a halásztól, amellyel emberszerű, halfarkú lényeket fogtak be. Egy hónappal ezelőtt a The Paranormal Chic egy másik videóját is megosztotta, bemutatva, mi szerinte létezésük "legnagyobb bizonyítéka". Ezek a felvételek nappal készültek, és egy titokzatos, csillogó vízi lényt mutat.

@the_paranormal_chic Cred: @.sauce.90 Is this finally evidence of the mythical “MERMAID/SIREN” you tell me! #mermaid #mermaids #sauce #siren #sirena #mythicalcreature #unidentified #creature #uncoveringthetruth #theparanormalchic #ocean #mermaidtiktok #mermaidsarereal #oceanlife #fisherman #deepseafishing #fishingtiktoks #sailors #mythsandlegends #fyp original sound - The Paranormal Chic

Obkec/para