A takarítónő egy olyan hűtőszekrényt tisztított ki, amit 3 éve senki sem nyitott ki - gusztustalan, ami odabent volt (VIDEÓ)

A finn TikToker Auri Kananent a takarítás királynőjének tartják szülőhazájában. Még a legpiszkosabb dolgokat is eltávolítja a házból, és úgy tűnik, az embereket lenyűgözi, mert minden egyes videójátt több mint egymillióan nézik meg - írja a Topky.

A takarítónő egy olyan hűtőszekrényt tisztított ki, amit 3 éve senki sem nyitott ki - gusztustalan, ami odabent volt (VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

Kananennek több mint 8,6 millió követője van a TikTokon. Valóban mindent megtisztít, az extra koszos mosdókagylótól, az ürülékes fürdőszobákig, és a bordelos házakat is szinte újjá várázsolja. Az "előtte és utána" felvételekért odavannak a rajongói, a videók minden alkalommal hatalmas sikert aratnak. Az egyik legnézettebb videója egy elhagyatott házban lévő olyan hűtőszekrény kitakaríásáról, kitisztításráról szól, amit körülbelül 3 éve senki sem nyitott ki.

A felvételen látható, hogy Auri kesztyűben húzza ki a bomlásban lévő, penészes, romlott ételeket. Már több mint 73 millióan tekintették meg a hűtőszekrénnyel való ténkykedését.

@aurikatariina

Calm down it’s just a fridge

Calm Down - Rema

"Nem értem, miért mossa ki egyáltalán. Csak dobja ki az egész hűtőszekrényt"

- írta egy felhasználó.

"Ezt nem csinálnám meg. Csodálom a lányt"

- kommentálta egy másik.

Topky/para