#sztárok
2012 december 30., 07:56
2012 legmeglepőbb sztárszakításai

2012-ben is több hírességnél szakadt el a cérna, és adta ki párja útját, mások közös megegyezéssel szakítottak egymással.

2012 május 3., 07:41
Így szexel a 74 éves színésznő

Egy új sorozat, a Conversation With Amanda de Cadenet a legnagyobb hollywoodi sztárok hálószoba titkaival nézettségi csúcsot akar dönteni - írja a Hír24.

2012 március 8., 13:59
Sztárok perverz szextitkai

Bár többnyire óvják a magánéletüket, azért néha elszólja magát mindegyik híresség, és ekkor még a legféltettebb hálószoba titkaik is kiderülnek.

TOVÁBBI CIKKEK
Mi legyen vacsira Hollywoodban?

A hollywoodi díjszezon kezdete számos fontos témát tart terítéken az álomgyárban: melyek a legjobb filmek, kik a legjobb színészek, hol készültek a legpompásabb ruhaköltemények - és mi lesz vacsorára?

Egyszerre állapotos a négy szupermodell

Heidi Klum, Gisele Bündchen, Karolina Kurkova és Adriana Lima a modelllkedés történetébe már beírták a nevüket, s annak ellenére, hogy mind a négyük biológiai órája ketyeg, továbbra is ők a luxus fehérnemű, a Victoria’s Secret reklámarcai, testei.

Pókerhez nem elég a színészi rutin

Reneszánsza van a pókernek Amerikában. Nemcsak a profik ülnek le egyre nagyobb számban a zöld asztalhoz, hanem rákapnak a hollywoodi sztárok is.