Szlovákiában lépett utoljára színpadra Gesztesi Károly

Halála előtt nem sokkal még színpadon volt a váratlanul elhunyt Gesztesi Károly.

Alig egy nappal a szombati, tragikus események előtt, péntek este még színpadon játszott Gesztesi Károly - írja a Blikk.

A Bánfalvy Stúdióval izgalmas előadásokkal örvendeztették meg a közönséget: 2018 januárjában Dunaszerdahelyen, tavaly februárban pedig Pozsonyban lépett színpadra Gesztesi a dunaszerdahelyi származású színésznővel, Bugár Annával.

Gesztesi Károly halála előtt Szlovákiában, Tornalján lépett utoljára színpadra Kiss Ramónával a Páratlan Páros című darabbal.

A Tornaljai Tompa Mihály Városi Művelődési Központ az előadásról fényképet is közölt közösségi oldalán. Ez az utolsó kép, ami életében Gesztesi Károlyról készült:

Legutóbb tavaly februárban készítettünk interjút Gesztesi Károllyal és Bugár Annával az akkor aktuális pozsonyi előadás kapcsán.

Amint azt korábban közöltük, január 4-én Gesztesi Károly autóvezetés közben lett rosszul, szívinfarktust kapott Budapesten, a Ferdinánd hídnál. Még sikerült félreállnia a járművével. A mentők 50 percen keresztül próbálták újraéleszteni. Így búcsúztak tőle kollégái, barátai, volt felesége.


(Blikk/para)