Szívszorító vallomást tett Bruce Willis lánya - elárulta, hogy mik voltak a filmsztár betegségének előjelei

Bruce Willis lánya, Tallulah elárulta, hogy nehézségei vannak az apja frontotemporális demencia (FTD) diagnózisának elfogadásában – írja a CNN.

Szívszorító vallomást tett Bruce Willis lánya - elárulta, hogy mik voltak a filmsztár betegségének előjelei
Fotó: Instagram - Screenshot

„Folyton ugrálok a jelen és a múlt között, amikor Bruce-ról beszélek: van, volt, van, volt. Ez azért van így, mert olyan reményeket fűzök apámhoz, amelyeket annyira nem szívesen engedek el”

– írta az amerikai színész 29 éves lánya egy hosszú, első személyben írt vallomásban, amely a Vogue-ban jelent meg.

Felidézte apja betegségének első jeleit, amivel kapcsolatban a család kezdetben afáziára hivatkozott, ami akadályoztatja a kommunikációt. A Mayo Clinic szerint családja azóta megosztotta, hogy a színész frontotemporális demenciával küzd, amely az agy azon területeit érinti, amelyek általában a személyiséggel, viselkedéssel és nyelvvel, beszéddel kapcsolatosak.

„Régóta tudom, hogy valami nincs rendben”

– írta.

"Eleinte azt gondoltuk, apának a Drágán add az életed! forgatásain megromlott a hallása. Később az, hogy ő nem reagált és nem foglalkozott velem, azt hittem, baja van velem. Két baba született a mostohaanyámtól, Emma Heming Willistől, és azt hittem, elvesztette irántam az érdeklődését. Bár ez már nem is állhatott volna távolabb az igazságtól, a kamasz agyam úgy értelmezte ezt az egészet: nem vagyok elég szép az anyámnak, nem vagyok elég érdekes az apámnak.”

Tallulah Willis őszintén beszélt saját egészségi állapotáról is – ADHD és Borderline személyiségzavar diagnózisairól, valamint anorexiával való küzdelméről, és emlékeztetett arra, hogy 2022 tavaszán körülbelül 84 kilogrammot nyomott, és nem tudott sétálni a környéken, olyan pocsék volt a kondija.

„Az igazság az, hogy magam is túl beteg voltam ahhoz, hogy segítsek rajta”

– írta.

CNN/para