A szexi takarítónő félmeztelenül jár házakba takarítani - igazán jól keres ezzel a munkával (FOTÓK)

Egy nőnek, aki részmunkaidőben takarítónőként dolgozik félmeztelenül, azt tanácsolják  neki, hogy meg kell találnia Istent - írja a Topky.

A szexi takarítónő félmeztelenül jár házakba takarítani - igazán jól keres ezzel a munkával (FOTÓK)
-illusztráció- (Fotó: Pexels)

Ő azonban nem hallgat a kritikusokra. Sikeres a vállalkozása, nincs hiánya ügyfelekből.

Amber Page Bostonból (Massachusetts) teljes munkaidőben nővérként dolgozik, és azért indította el a Bougie Boss Cleaning Services céget, hogy extra pénzt keressen. Óránként 199 dollárt (185 eurót) számít fel ügyfeleinek, ha azt szeretnék, hogy félmeztelnül takarítsa ki a házukat. Vállalkozása nagyon népszerű, heti 1000 dollárt (932 eurót) is megkeres, ha csak néhány napot dolgozik egy héten.

Azonban nem mindenki támogatja a karrierjét. "Soha nem fogok mindenkinek a kedvében járni, bármit is csinálok. Mondhatnám, megmentettem egy mosómedvebébiét, és az internet fele azt fogja mondani, hogy ez nagyszerű. És akkor a másik fele azt mondja: "Elrontottad egy mackót. „vadon kell élnie”

– mondta.

Az emberek fele támogatja őt a karrierjében, míg mások határozottan ellene vannak. Néhányan még azt is mondták neki, hogy el kell mennie a templomba, és meg kell találnia Istent. De Page nem hajlandó meghallgatni ezeket a kritikákat, és, hogy nem érdekli, mit gondolnak a közvetlen környezetén kívüliek a vállalkozásáról.

"Minden nap magamért és a körülöttem lévő közeli emberekért élek. Nem tudok mindenkinek tetszeni, ezért csak azoknak járok a kedvében, akik fontosak a számomra

– tette hozzá.

Topky/para