A szexi OnlyFans modell megmentette egyik rajongója életét - egy videóhívás közben észrevette, hogy a férfi súlyos beteg

Az OnlyFans közösségi oldalon dolgozó modellnek sikerült megmentenie egy férfi életét - írja a Topky.

A szexi OnlyFans modell megmentette egyik rajongója életét - egy videóhívás közben észrevette, hogy a férfi súlyos beteg
Fotó: Instagram/xxbellagracexx

Rendszeres videohívásaik közben észrevette, hogy a férfi egyik heréje nagyobb, mint a másik, ezért orvoshoz küldte őt. Ezzel segített neki időben felismerni a rák agresszív formáját.

A férfi két évig Belle Grace állandó ügyfele volt. Az elmúlt hat hónapban azonban a hölgy arra törekedett, hogy menjen el kivizsgálásra. Nem tetszett neki valami az ügyfele nemi szervén. Azt mondta,  hogy 4-5 hétbe telt, mire a férfi összeszedte a bátorságát és elment kivizsgáltatni magát. Félénk volt és félt is, ezért Bellle Grace azt mondta neki, hogy ne aggódjon, és ha megtudja, hogy minden rendben van, legalább biztonságban lesz.Kiderült azonban, hogy a férfi a hererák egy agresszív formájában szenved, és Bella megmentette az életét.

„Nem tudom eléggé megköszönni Bellának, hogy bátorított, hogy forduljak orvoshoz. Őszintén szólva nem gondoltam, hogy bármi bajom lehet”

– mondta.

Belle-nek eredetileg csak mellékjövedelme volt az OnlyFans-től az egészségügyben végzett munka mellett. Ma  már ebből él.

 „Az lett a vége, hogy négyszer vagy ötször annyit kerestem részmunkaidőben az OnlyFans-en, mint a teljes munkaidőben”

– árulta el.

Míg korábban havi 1300 eurót keresett egészségügyi dolgozóként, most 41-51 ezer eurós a havi jövedelme.

Topky/para