#szexbotrány
TOVÁBBI CIKKEK
Szexpártot is választhatnak

Szexpártra is szavazhat a május 12-i tartományi választásokon a kanadai szavazók egy része, ugyanis a Nyugat-Kanadában alakult új politikai formáció ezt írta zászlajára: "A szex jó, tegyük még jobbá!".

Szexvideó: Rihanna lebukott

Úgy tűnik, hogy Rihanna mellé az utóbbi időben nem szegődik a szerencse. Mióta Chris Brown megverte őt, élete egyáltalán nem problémamentes.  

Örömlánykodott egy tanárnő az USA-ban

Másodállásban örömlánykodott egy tanítónő az Egyesült Államokban, és még el is lógott az iskolából tanítás alatt, hogy "pásztorórabérre" tegyen szert.

SZEXBOTRÁNY: Az iskolában maszturbált egy cseh diáklány

A diákja előtt szexelő cseh tanárnőt egy ugyancsak cseh diáklány követte a világhálón. A Mladá Boleslav-i diáklány önkielégítését diáktársai mobilon rögzítették, majd fölrakták netre. VIDEÓ 18 éven felülieknek!

A vécében szexelt Lindsay Lohan

Bobby Brown rapzenész 23 éves fia, Landon elárulta a sajtónak, hogy egy éjszakai szórakozóhely mellékhelyiségében szexelt 2 évvel ezelőtt Lindsay Lohan színésznővel, és elmondása szerint a fiatal botrányhősnő volt az, aki úgymond letámadta őt.

Csoportos szex – fabábukkal

Különös témát választott szerda reggelre a TV 2-ben látható Mokka stábja. Az ismert pornófilm-rendező és egy 50 feletti hölgy mutatta be egy tömegszex jelenet részleteit. A jeleneteket, amelyben a korosodó pornószínésznő 9 fiatal férfivel szexel, fabábukkal modellezték Liptai Claudia műsorvezetőnek. Ki volt alul, felül, hátul, stb.

Divat lett a szexmánia

Egyre többet lehet hallani sztárok szájából, hogy tetszik nekik a perverz szex, és sokan azt sem tagadják le, hogy szexmániásak. Winona Ryder, aki színészi alakításai mellett kleptomániájáról híresült el, most kijelentette, hogy odavan a szexért, szinte mániákusan vágyik egy kis szenvedélyes hancúrozásra.