Szellemgyereket rögzített a bébikamera az alvó kisfiú mellett

Hátborzongató fotót tett közzé egy brit anyuka, amelyen az látszik, hogy a 18 hónapos gyermeke mellett egy másik kisbaba is fekszik. A szülőket megrémisztette a jelenség - írja a 24.hu.

A Plymouth-ban élő négygyermekes Laure Haigh és élettársa Dean Evans májusban azok után üzemelte be a bébikamerát, hogy a csöppség megtanulta, hogyan másszon ki a babaágyból.

A hajóácsként dolgozó, 42 éves Dean azonnal felrohant az emeletre, amint meglátták a félelmetes képet. Remélte, hogy csak a kis Sebastian mackóját találja mellette, de a baba egyedül aludt. Közben a szellemnek vélt dolog nem tűnt el, még hosszú ideig ott maradt, majd megváltoztatta a helyzetét.


Forrás: Daily Mail

Laura úgy véli, az alak nem akarta bántani a kisfiát, akit néha azon kap, hogy láthatatlan dolgoknak integet a szobában. Az anyuka a húgának is megmutatta a felvételt Skype-on, de ő semmit sem látott rajta.

A pár állítja: nem ez az első paranormális jelenség a házukban. Laura gyakran hall megmagyarázhatatlan zörejeket és néha a képek maguktól a fejük tetejére állnak a falon.

24.hu