Szellemek kísértették a ház bérlőit - szexuális célzásokat tettek

Egy pár a texasi Gainesville-ből úgy véli, hogy az egyik bérelt ingatlanukban kísértetek járnak – írja az Obkec.

Szellemek kísértették a ház bérlőit - szexuális célzásokat tettek
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

A szellemeknek azonban elmondásuk szerint furcsa szexuális utalásaik vannak, ami miatt a bérlők elköltöztek. A New York Post szerint a ház főbérlői még a paranormális jelenségek szerelmeseit is felhívták, akik megerősítették, hogy valóban valami nagyon furcsa történik a házban.

Hillék néhány évvel ezelőtt kezdtek el több ingatlant bérelni Gainesville-ben. Az egyik helyre azonban sok bérlő panaszkodott, amit a lakás tulajdonosa, Linda Hill is megerősített.

A tulajdonos elmondása szerint a lakóház az 1840-es években épült. Ráadásul a városban olyan pletykák keringenek, hogy egykor bordélyházként működött, ez lehet az egyik oka annak, hogy ilyen furcsa dolgok történnek a falak között. A tulajdonosok azt is hozzátették, hogy ezen incidensek miatt egyetlen bérlő sem tartózkodott a helyen hat hónapnál tovább. Kevesebb mint két év alatt már tíz ilyen eset volt.

Linda Hill is megemlített egy olyan esetet, amely megerősítette a szellemek jelenlétét. A furcsa eset zuhanyozás közben történt, Linda azt állította, hogy látott és hallott egy sötét alakot a fürdőszoba függönye mögött.

"Jól nézel ki"

– mondta neki egy hang. Az asszony azt hitte, a férje beszél hozzá, de ő pillanatokkal később belépett az ajtón, és megkérdezte, hogy kivel beszél.

"Ekkor tudatosult bennem, hogy itt tényleg kísértet jár"

– tette hozzá.

A pár még egy csoport paranormális jelenséget viszgáló személyt is meghívott a lakóhelyére, akik magukkal hozták a természetfeletti lények észlelésére alkalmas eszközöket. A tulajdonos azt állítja, hogy ők is hallották szexuális célzásaikat.

"Ó, édesem, igen, szeretem"

– mondta az egyik szellem.

A riadt tulajdonosok úgy döntöttek, hogy felhagynak ennek a háznak a kiadásávala több kísértetes incidens miatt, ám elkezdték kínálni azoknak a kalandoroknak és szakértőknek, akik paranormális jelenségekkel foglalkoznak.

Obkec/para