A szakértő elárulta, mit kell tennünk annak érdekében, hogy telitalálatunk legyen a lottón

Francisc Csiki lottószakértő nem tudja garantálni minden játékosnak a sikert, de bevált módszereket tud tanácsolni, amelyek növelik a nyerési esélyeket - írja a Nový Čas.

A szakértő elárulta, mit kell tennünk annak érdekében, hogy telitalálatunk legyen a lottón
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

Csiki Francisc játékszakértő  a Daily Starnak egy bevált receptet árult el, amely növeli a lottónyerés esélyét. A siker mögött logikus döntések állnak.

Először is érdemes odafigyelni a megfelelő lottójáték kiválasztására. A rendszerességnek kell vezérelnie. Míg sokan fizetnek azért, hogy részt vegyenek a nagyobb sorsolásokon, Francisc azt tanácsolja, hogy a lehető leggyakrabban sorsoló társaságokra összpontosítsanak.

Sokan olyan számokat választanak, amelyek jelentenek valamit számukra – születésnapot vagy évfordulót. Ezek a számok semmivel sem különlegesebbek, mint a többi, és nem növelik a nyerési esélyeidet. A szakember szerint mások is választhatják ugyanazokat a kombinációkat.

Egy jó tipp, hogy 31-es vagy annál nagyobb számokat válasszunk. Így elkerülhetjük a naptárban szereplő dátumokat. Arin Zargarian 2020-as, a Powerball nyerőszámainak statisztikai elemzéséről szóló tanulmánya szerint azonban ez nem teljesen igaz. A nyerő tippek között a 21 és 23 a leggyakoribb számok.

Nový Čas/para