Súlyos okokról beszélnek Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítása kapcsán

Mióta Szabó Zsófi és Shane Tusup bejelentették, hogy felbontják az eljegyzésüket, számos történet látott napvilágot arról, hogy valójában miért szakíthatott a sztárpár.

Súlyos okokról beszélnek Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítása kapcsán
Fotó: RTL Klub

A Bors nemrégiben arról számolt be, hogy Shane Tusup agresszíven viselkedett és ordítozott Szabó Zsófival, ami nagyon megijesztette a kisgyermekes anyukát – írja a Blikk.

"Shane az őrjöngése közepette Zsófira zárta az ajtót, akinek ettől pánikrohama lett. Addig húzódott a veszekedés, hogy az édesanya már a rendőrséggel fenyegetőzött, gondolván, ettől észhez tér a párja" – állította a lap nemrégiben, most pedig újabb részleteket közöltek az említett veszekedéssel kapcsolatban.

Egy, a családhoz közeli forrás most azt állítja, a vita hevében nem sokon múlt, hogy Shane Tusup Szabó Zsófi édesanyjának is nekimenjen.

"Pálma asszony a helyszínre is sietett, akit, amikor meglátott Shane, még dühösebb lett. Elkezdett futni az anyósjelöltje felé, őrjöngve, a torkaszakadtából ordítva. Olyan vehemensen, hogy Pálma asszony nem lehetett biztos benne, hogy meg fog állni…. De szerencsére az utolsó pillanatban megállt. Mindez a ház előtt történt, több szomszéd is láthatta" – mondta a Borsnak a névtelenséget kérő informátor.


(Bors/Blikk)