Story Gála: Celebvillantások és díjak mindenfelé

Az idén már 17. alkalommal kerül megrendezésre a Story Ötcsillag és Értékdíj Gála, amely az év legtöbb celebét vonzó eseménye – tudósított az eseményről a 24.hu.

Story Gála: Celebvillantások és díjak mindenfelé
Fotók: 24.hu

A budapesti Corinthia Grand Hotelben tartott rendezvényen a hagyományokat követve átadták az olvasók és a szakmai zsűri szavazatai alapján odaítélt díjakat. Az est házigazdái ezúttal Erős Antónia és Tilla voltak, a szakmai zsűrit pedig Kovács Ági olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Miklósa Erika opera-énekesnő, Pataki Ági fotómodell-filmproducer, Kulka János színművész és a Vitray Tamás televíziós személyiség alkotta. Egy külföldi meglepetésvendéget is beígértek a szervezők, aki mint azóta kiderült, a francia Zaz volt.

A közönségdíjasok listája:

  • Az év műsorvezetője: Friderikusz Sándor
  • Az év színésznője: Balsai Mónika
  • Az év televíziós produkciója: Konyhafőnök
  • A leg-leg-leg: Sztárban sztár
  • A Story kedvence: Varga Iza

Az értékdíjasok: Saul fia, Cseh Laci, Pintér Béla, Till Attila, Szirtes Edina Mókus.

Az elmúlt hetek legtöbb bulvárhírét szolgáltató celeb is végigsétált a vörös szőnyegen. Lagzi Lajcsi két gyerekével érkezett.

lagzi lajcsi stroy gála

A főceleb és párja Hódi Pamela botrányos jelmezekbe bújtak az év legnagyobb sztáreseményén, ahol minimum az öltöny az elvárt megjelenés. Berki skótszoknyában érkezett...

berki krisztián hódi pamela

Befutott Rogán Antal kabinetminiszter és neje, Cecília is.

rogán antal

A díjátadó után jött az est legfontosabb része. Kaja-pia-buli, ahol egyébként az Éjjel-Nappal Budapest fél szereplőgárdája is részt vesz.

story gala

Mindenki boldogan markolássza a csodásan megújult üvegszobrát vagy valaki másét. Balsai Móniét ugyanis Barabás Éva vette át a színésznő távollétében.

story gála

Som-Balogh Edina hátat fordított a fotósoknak, persze csak azért, hogy meztelen hátát megmutassa. Aleska valószínűleg egyik fellépőruhájában jött el. Nádai Anikó kisfiától kapott kimenőt.

Szabó Zsófi első hivatalos megjelenése a vőlegényével.

szabó zsófi

Dér Heni állítja, hogy van rajta bugyi.

dér heni


24.hu