A Spotify „saját kezébe” veszi Meghan Markle és Harry herceg podcastjának működtetését, miután a szerződésük ellenére a házaspár 1 éve egyetlen tartalmat sem közölt

A Spotify streamingszolgáltató „saját kezébe” veszi Harry és Meghan 18 millió brit font értékű podcast-projektjét azzal, hogy több házon belüli producert bíz meg a tartalom terjesztésével - írja a The Sun.

A Spotify „saját kezébe” veszi Meghan Markle és Harry herceg podcastjának működtetését, miután a szerződésük ellenére a házaspár 1 éve egyetlen tartalmat sem közölt
-illusztráció- (Fotó: AP)

A streaming óriáscég több mint egy éve vár arra, hogy a megszökött királyi családok anyagot készítsenek a megapénzes üzletük részeként. A Spotify-nál azt mondták, nagyon várták, hogy 2021-ben "teljes körű" műsorok induljanak, de semmi sem jelent meg. Most a streaming platform főnökei közbeléptek, hogy segítsenek Harrynek és Meghannek szállítani az anyagot.

Új, házon belüli  embereket toboroznak, hogy Harry és Meghan Archewell Audio-jával dolgozzanak egy olyan műsorban, amely "az emberekere nagy hatást gyakorló nőket mutassanak be".Az állásokat rövid, hat hónapos szerződéssel jelentkezőknek kínálják Los Angelesben. A Spotify egy tapasztalt embert keres.

Harry és Meghan eddigi egyetlen podcastja egy 35 perces műsor volt 2020 decemberében, olyan híres barátokkal, mint Elton John és James Corden.

Egyre több rajongó tette fel már azt a kérdést, hogy mikor jönnek az új epizódok.

A projekthez közel álló forrás a következőket nyilatkozta:

"A Spotify régóta vár tartalmakat Harrytől és Meghantól, és most úgy tűnik, végre a kezükbe vették a dolgokat"

Harry és Meghan tartalomhiánya annak ellenére következett be, hogy tavaly a duó Rebecca Sanaes-t alkalmazta „hangfőnöknek” az Archewel-podcastnál.

Az első, és eddigi egyetlen műsorukért a streaming-platform 500 ezer fontot fizetett ki a párnak.

Eközben Harry számos más podcastban is feltűnt, köztük a Dax Shepard’s Armchair Expert című műsorban májusban, ahol azt mondta, olyan volt az élete, mint Jim Carrey filmjében, a Truman Show-ban.

Mindketten találtak időt tavaly arra is, hogy leüljenek az Oprah-interjújukra – a hercegné pedig később szerepelt az Ellen DeGeneres show-ban is.

A Spotify egy digitális zene-, podcast- és videoszolgáltatás, amely a világ minden tájáról származó alkotók több millió dalához és egyéb tartalmához nyújt hozzáférést.

The Sun/para