Spárgából jövendöl a jósnő - megjósolta például a Brexitet és II. Erzsébet halálát

A jóslatait spárga segítségével készítő jósnőnek erre az évre is világos előrejelzései vannak - írja az Obkec.

Spárgából jövendöl a jósnő - megjósolta például a Brexitet és II. Erzsébet halálát
-illusztráció- (Fotó: Unsplash)

A 67 éves Jemima Packington megjósolta II. Erzsébet királynő halálát, és elárulta, hogy 2024-ben válás lesz a királyi családban, és egy nő lesz az Amerikai Egyesült Államok elnöke.

Jemima úgy látja a jövőt, hogy spárgát dob fel ​​a levegőbe. A földre esésük módja alapján értelmezi, mi lesza  jövőben. A jósnő a királynő halála mellett a Brexitet, a covid-veszélyt, valamint a Harry és Meghan közötti nézeteltéréseket is megjövendölte – írja a DailyMail.

70-95 százalékos sikeraránnyal tudja megjósolni a jövőt. Azonban nem minden jóslata vált valóra, ugyanis 2023-ban tévesen jósolta meg az angol labdarúgó-válogatottnak a labdarúgó-világbajnokság megnyerését, amelyet 1-0-ra elveszített Spanyolországtól. Jemima a közelmúltban fedte fel elképzeléseit a 2024-es évről. Például olyan kijelentést tett, hogy az Amerikai Egyesült Államokban először lesz női elnök.

Jemima szerint idén rendszerváltás lesz, ami az egész világon és olyan helyeken fog megtörténni, ahol a legkevésbé számítanak rá. Szerinte a közel-keleti események fordulóponthoz érnek, a világ vezetői meghalnak, és megrendül  az Egyesült Királyság oktatási rendszere.

A mentális egészség és az általános jólét javulni fog. Ez összefügg azzal is, hogy az internetes befolyásolók abban a pillanatban veszítenek befolyásukból, amikor az emberek rájönnek, hogy a való világ sokkal jobb. Anna hercegnő, Erzsébet királynő egyetlen lánya elfoglalt lesz, és Srí Lanka-i körútra indul.

A 67 éves jósnő elárulta, hogy már gyerekkorában is jósolt. Azt állítja, hogy az ajándékot a nagynénjétől örökölte, aki tealevelekből olvasott. Kijelentette, hogy jóslata néha nem teljesedik be.

"Nem értelmezem helyesen, de soha nem vagyok messze az igazságtól. Megjósoltam, hogy Boris Johnson lesz a miniszterelnök, és mindenki rajtam nevetett"

- mondta.

Jemima megdöbbent azon, amikor a spárga letört korona formájában a földre esett, így megtudta, hogy valaki meg fog halni a brit királyi családban. Így is lett. 2021-ben azt jósolta, hogy a karácsony nagyon korlátozott lesz, mert a világ koronavírussal fog küzdeni. 

Obkec/para