Sokkoló állítások Matthew Perryről - állítólag nekidobott egy dohányzóasztalt a barátnőjének

Az 54 éves Perryt tavaly október 28-án holtan találták Los Angeles-i otthonának pezsgőfürdőjében. Matthew évekig küzdött drog- és alkoholfüggőséggel, de azt állította, hogy 18 hónappal a halála előtt tiszta volt – írja a Nový Čas.

Sokkoló állítások Matthew Perryről - állítólag nekidobott egy dohányzóasztalt a barátnőjének
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

Halálának oka a ketamin mellékhatásai voltak. Matthew Perry-t ketamin infúziós terápián kellett volna résztvennie halála előtt, amire depressziója és szorongása miatt járt. Utolsó vizsgálatán egy héttel a halála előtt volt, de a halálakor szervezetében lévő ketamin nem ebből a vizsgálatból származhatott. Ennek az az oka, hogy a felhasznált anyag négy órán át a szervezetben marad.

Ahogy a Mirror írja, a színész a Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet című önéletrajzában vallotta be függőségeit és boldogtalan kapcsolatait. A könyvben megemlített egy Morgan Moses nevű nőt, aki az "Erin" álnevet használta. Azt állította, hogy ő volt a legjobb barátja, és neki tulajdonította, hogy megmentette az életét egy vastagbélrepedést követően. A források azonban most felfedték, hogy a dolgok nem mindig mentek jól közöttük.

"Morgan már nem dolgozott együtt Matthew-val"

- mondta egy bennfentes a Daily Mailnek.

„Szörnyű összeomlása volt, és abban a pillanatban nem tudott uralkodni az érzelmein. Félt, hogy elhagyják."

Dühkitöréseinek következményei is szörnyűek voltak.

"A falnak lökte Morgant, és az ágyra dobta. Elment. A férfi, akit a szerettei ismertek, és a férfi, akit a világ látott, két nagyon különböző ember volt"

- folytatta a névtelen forrás, azt állítva, hogy Morgan abbahagyta a munkáját, mint Matthew ún. józan társa egy évvel ezelőtt egy emlékirat kiadása előtt.

A forrás azt is állította, hogy Matthew hatalmasat veszekedett volt menyasszonyával, Molly Hurwitz-cal, aki  ezután véget vetett a kapcsolatuknak. Tavaly februárban szakítottak, de előtte Molly szembeszállt vele, miután rábukkant egy romantikus ajádnékra, ami nem az övé volt. Olyasvalakinek vette, akit egy társkereső alkalmazáson ismert meg. 

"Nekidobott egy dohányzóasztalt, és azt mondta neki, hogy őrült. Gyűlölte, hogy kidobta, és nagyon elhagyatottnak érezte magát"

- írja le a drámai körülményeket a titokzatos személy.

Molly az Instagramon reagált a színész hirtelen halálának hírére. Bár előszeretettel emlegette az együtt töltött időt és Matthew hatalmas tehetségét, utalt rá, hogy kapcsolatuk tele volt nehézséggel.

"Nyilvánvalóan egészen másként ismertem ezt a férfit. Annak ellenére, hogy mélyen szerettem, mint hogy megértsem. Bonyolult volt és olyan fájdalmat okozott, amit soha nem ismertem. Felnőtt életemben senki nem volt rám nagyobb hatással mint Matthew Langford Perry. Rendkívül hálás vagyok ezért, és mindazért, amit a kapcsolatunkból tanultam"

– írtaMolly.

Nový Čas/para