Sokak szerint Amy Winehouse volt férje tehet az énekesnő haláláról - a férfi most megtörte a csendet (VIDEÓ)

Amy Winehouse rajongói az énekesnő volt férjét, Blake Fielder-Civilt okolja a haláláért  – írja a Topky.

Sokak szerint Amy Winehouse volt férje tehet az énekesnő haláláról - a férfi most megtörte a csendet (VIDEÓ)
Archív felvétel (Fotó: TASR/AP)

Amy szeptember 14-én töltötte be volna  40. életévét Ebből az alkalomból az ITV brit televízió meghívta reggeli műsorába a volt férjét.

Régebben bevallotta, hogy ő ismertette meg az énekesnővel a heroint. A szeptember 14-i interjú során kijelentette, hogy ma szinte mindent másképp csinálna.

„Szomorú, de szerettem volna a legjobbakat kívánni Amynek. Szörnyű, hogy nincs itt. Állandóan rá gondolok, még ma reggel is rá gondoltam, amikor gondolatban jókívánságaimat mondtam neki. Ő volt a legjobb barátom. Ha néhány dolog nem történt volna, lehet, hogy másképp alakult volna. Minden olyan gyorsan történt Amy számára, olyan fiatalok voltunk”

– mondta Fielder-Civil.

„Az egyik ok, amiért ma beszélni akartam, az az, hogy engem okolnak a haláláért. Rendben van, nem tudom megváltoztatni az emberek véleményét. De le kell dobnom ezt a több mint 10 éve rám nehezedő terhet. Én vagyok az egyetlen személy, akit hibáztatnak, és igen, óriási hibákat követtem el. A huszas éveim végén jártam, és drogfüggő voltam. Fogalmam sem volt, hogy hogyan szokjak le, és azt sem tudtam, hogyan szabadítsam meg a másikat ettől a függőségétől”

– tette hozzá a volt férj.

Topky/para