Sok hölgy hord ilyen frizurát - egy fodrásznő szerint ezzel károsíthatják a hajukat (VIDEÓ)

A fodrász arra figyelmeztet, hogy a nők soha ne készítsenek kontyot. Megmutatta, hogy mennyire roncsolja a hajat - írja a Nový Čas.

Sok hölgy hord ilyen frizurát - egy fodrásznő szerint ezzel károsíthatják a hajukat (VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: Unsplash)

Ahogy a The Sun írja, a nők több tucatnyi frizura közül választhatnak. Madison Lane szépségszakértő, aki tartalmakat tesz közzé a TikTokon a @madisonlanehairco profilon, azt mondja, hogy a sok nő kedvence, a konty végzetes következményekkel jár a haj egészségére nézve. Állítását a való életből vett példával támasztotta alá. Feltöltött egy videót ügyfele hajáról a TikTokra. Elmagyarázta, hogy ennek a frizurának a rendszeres viselése túlzott töréshez vezet. Madisonnak sokat le kellett vágnia az ügyfele hajából, hogy helyrehozza a sérülést.

@madisonlanehairco Who knew this could happen from a messy bun?? haircut hairstylistmadisonlanehaircobrokenhairbreakageblondehair  just like magic - Ariana Grande

A hajszakértő azt tanácsolja követőinek, hogy jobb hajkiegészítők használatával kerüljék el ezt mindezt A szokásos hajgumi helyett tűt vagy selyemgumit ajánl. Igaz, hogy drágábbak, de jó befektetés, mert nem nehezítik feleslegesen a hajszálakat. Egy másik dologról sem szabad elfeledkezni mégpedig a rendszeres hajvágásról.

Nový Čas/para