Singh Viki: Rosszul választottam párt, volt, aki négy évig folyamatosan vert

Singh Viki nemrég a hot! magazinnak adott interjút, melyben a gyerekkoráról, a szerelmi életéről és a karrierjéről is mesélt. Elárulta, hogy iskolás korában kirekesztettnek érezte magát, a többi gyerek csúfolta a neve és a bőrszíne, de még a szülei autója miatt is.

Singh Viki: Rosszul választottam párt, volt, aki négy évig folyamatosan vert
Fotó: Facebook (Singh Viki)

"Arra vágytam, hogy nekünk is Trabantunk meg Ladánk legyen, mint mindenkinek. Anyukám csak nevetett ezen. A kívülállók meg azt látták, hogy idejöttek ezek Pestről, Mercedesszel járnak, az apuka ráadásul indiai…"

– idézte az énekesnőt a Bors.

Mint mondta, az említett közegben annyira nem találta a helyét, hogy az osztálytásai miatt iskolát kellett váltania. Ekkor azt tanulta meg gyerekként, hogy a sikertől félnie kell, mert kirekesztés jár érte, és szépnek sem szabad lennie. A történtek hatásaként felnőttként is kishitű maradt önmagával szemben, azon gondolkodott, elég jó, elég szerethető, értékes-e a színpadon és a kinézetében, az önbizalomhiánya pedig a korábbi kapcsolataira is kihatott.

"Olyan fokú volt ez az önbizalomhiány, hogy állandóan rosszul választottam párt. Volt, aki négy évig folyamatosan vert. Elhitette velem, hogy megérdemlem. Azt gondoltam, azért bánt, mert szeret. Halálosan szerelmes voltam belé, és könyörögtem, hogy ne hagyjon el. Semmibe vettem magam."

Az említett bántalmazó kapcsolatból végül egy hajós munkával sikerült kiszabadulnia: komphajókon dolgozott Helsinki és Stockholm között, este nyolctól hajnali kettőig kellett énekelnie minden nap.


(24.hu)