Sinead O'Connor elárulta, hogy fia, aki a hétvégén lett öngyilkos, már egy hónappal a halála előtt a saját temetését tervezte

Sinead O'Connor elárulta, hogy a fia saját temetését tervezte, mielőtt kioltotta volna az életét - írja a The Mirror.

Sinead O'Connor elárulta, hogy fia, aki a hétvégén lett öngyilkos, már egy hónappal a halála előtt a saját temetését tervezte
-illusztráció- (Fotó: AP)

A Nothing Compares 2U című sláger előadója a hétvégén árulta el a nyilvánosságnak, hogy 17 éves fia, Shane tragikus körülmények között elhunyt.

Miután perrel megfenyegetett egy kórházat, az 55 éves Sinead a Twitteren vette célba a fia ellátásával megbízottakat.

Egy sor csípős tweetben ezeket írta:

"Egy hónappal ezelőtt Shane-t a CAMHS-hez (Child and Adolescent Mental Health Szolgálat) vitték, miután eltűnt, és öngyilkossági feljegyzéseket hagyott maga után, beleértve a részletes temetési terveket. Kiengedték a kórházból. Kijelentette, hogy nincsenek tervei, s egy felnőtt azt mondta neki, hogy „a temetés megtervezése nem különbözik sokban egy esküvő megtervezésétől. Ez a CAMHS pszichiátere volt. Üdvözöljük Írországban. Ahol az esküvő temetés, a temetés pedig esküvő. Úgy tűnik".

Majd így folytatta:

"… többször voltam házas, mint Zsa Zsa Ga, és azért vagyok itt, hogy elmondjam a CAMHS-nek, hogy a gyermekem temetésének megtervezése egyáltalán nem hasonlít az esküvőjének megtervezéséhez. Ez most már nem fog megtörténni. Üzenem a Tuslának (Gyermek-és Családügyi Ügynökség), nagy vihar jön, olyan, amilyet még nem tapasztaltak sohasem. Minden nap gyerekek halnak meg a kezeitek alatt. Most már az én gyerekem is közöttük van. Hatalmas hiba. Azt üzenem a tinédzsereknek, akik fontolgatják, hogy meg akarják ölni magukat, hogy az öngyilkosság nem hoz békét."

Majd azt írta, hogy nem csak az említett szervek, de ő is cserben hagyta bajban lévő fiát.

Sinead, aki 2018-ban Shuhada Davitt-ra változtatta a nevét, a hétvégén elmesélte, hogy fia önkezével vetett véget az életének, mert mentális betegséggel küzdött.

Szombaton ezt írta a Twitteren:

„Gyönyörű fiam, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, életem fénye, úgy döntött, hogy ma véget vet földi harcának, és most Istennel van."

"Nyugodjon békében, és senki ne kövesse a példáját. Kicsim. Nagyon szeretlek. Kérlek, légy békében."

Shane csütörtökön tűnt el, a rendőrség amint lehetett, a keresésére indult.

The Mirror/para