Shannen Doherty készül a halálra - sorra adja el vagyontárgyait

„Jelenleg az édesanyám a prioritásom, a legfontosabb a számomra” – idézte Shannen Doherty a Let's Be Clear” podcastjában elhangzott hétfői vallomását  a Život.pluska.sk

Shannen Doherty készül a halálra - sorra adja el vagyontárgyait
-illusztráció- (Fotó: Instagram)

„Tudom, hogy nehéz lesz neki, ha elmegyek előtte. Nem akarom, hogy egy csomó dologgal kelljen foglalkoznia. Nem akarom, hogy négy raktárja legyen tele bútorokkal."

Így Shannen elkezdett átnézni a homjait, vagyontárgyait, hogy régiségeket és egyéb tárgyakat adományozzon vagy eladjon, amelyeket az évek során összegyűjtött.

"Szóval Tennessee-ben voltunk"

- folytatta.

"Nagyon nehéz és nagyon érzelmes volt, mert bizonyos mértékig - úgy éreztem, hogy feladom az álmomat, hogy ezzel a telekkel foglalkozzak, hogy kibővítsem, és házat építsek nekem és házat anyának, később meg az istállót is bővítsem"

-mesélt Doherty az ország déli részén fekvő otthonáról, ahol menedékhelyet tervezett építeni azoknak a lovaknak, akiket "elhagytak a gazdáik, mert túl öregek".

"Ez volt az egyik álmon"

- mondta, miközben folytak a könnyei.

"Csomagoltam és sírni kezdtem... Úgy éreztem, feladom az álmomat, és mit jelent ez számomra? Ez azt jelentette, hogy feladom az életet? Ez azt jelentette, hogy bedobtam a törülközőt"?

Bár az anyja megpróbálta őt leállítani, egy héttel később a sorozatos Shannen visszatért a házba, hogy minden holmiját bepakolja az autóba, és Kaliforniába vigye.

A színésznő kifejtette, hogy az ingatlanok és egyéb eszközök eladása segít "tisztább és könnyebb átmenetet hátrahagyni" családja számára. Rájött, hogy ennél sokkal fontosabbak számára az anyjával és családjával kapcsolatos emlékek.

"Ez lehetővé teszi számomra, hogy több utazást tegyek, mert pénzt keresek, és eladom"

- folytatta.

"Akkor különféle emlékeket gyűjthetek, és olyan emberekkel lehetek, akiket szeretek."

Shannen Dohertynél először 2015-ben diagnosztizáltak mellrákot. Bár 2017-ben jobban lett és tünetmentessé vált, a rák két évvel később visszatért,  a Doherty most a negyedik stádiumban van.

Tavaly a színésznő elárulta, hogy a daganat átterjedt az agyára és a csontjaira is.

Život.pluska.sk/para